Wednesday, March 30, 2011

Kevättä onKevät on saapunut ja siitä on nyt nautittava, sillä se on ohi mannerilmastossa muutamassa viikossa. Vielä viikko sitten kuljin untuvatakissani, nyt lämpöä on jo +22. Näihin nopeisiin käänteisiin en totu varmasti koskaan.

Kevät on myös puiden istuttamisen huippuaikaa. 10-metrisiä puita kuljetetaan rekkojen lavoilla ja hetkessä ovat uudet asuinalueet saaneet vanhan puuston talojensa lomaan. Ihme juttuja.

9 comments:

 1. Ohhoh, onpa tosiaan lämmintä siellä ja nopea muutos.
  Keltainen väri tekee hyvää, ihan jo kun kuvistasi katsoo.

  ReplyDelete
 2. Nauttikaa! Meillä on vielä hanget korkeat nietokset.

  ReplyDelete
 3. Kaunis tuo pinkki maski!

  ReplyDelete
 4. Niin lämmintä, oi ja voi. Täällä sataa vaan lisää lunta. No, eilen kaupungin työmiehet toi jo narsissit tuonne kaupungille, että kai se kevät sitten tulee.

  Ja 10-metrinen puu on aikamoinen taimi!

  ReplyDelete
 5. Voi kun tuli sinne ikävä! Peking on nyt parhaimmillaan.

  ReplyDelete
 6. Olipa hyppäys lämpötiloissa. Meillä on kevät selkeästi myöhässä ja tänä aamuna t-paidassa paleli.

  Kauniit keltaiset, maski yläkuvassa hilpeä.

  ReplyDelete
 7. Teillä tulee kesä vauhdilla!

  Jos Suomessa jouduttaiin käyttämään hengitysmaskeja, kuinkahan moni meistä valitsisi voimakkaan pinkin tai keltaisen huivin?

  ReplyDelete
 8. Voi että kun täälläkin vähän pompsahtais tuo lämpötila, on pomppinut vain takaisin alas. Sitten saattaisi kyllä tulla vähän tulva, on tuota lunta vielä niin paljon. On ihanan voimauttavan keltaisia kukkia kuvassa, vau mikä valo!

  ReplyDelete
 9. Liivia, juu, keltaine on ihana voiman väri, sitä on saatava säännöllisesti sopivina makupaloina.

  Pensastasku, nautitaan ihan täysillä. Hauskasti lapsetkin ovat taas alkaneet leikkiä naapurin lasten kanssa tuossa kadulla, talven hiljaisuuden jälkeen. Täällä kun ei loskakautta ole!

  Anonymous, noita hengityssuojaimia/kasvojenlämmittimiä myydään kaikenlaisina, pääkallokuvioisina, hello kittynä, ihan minä vain.

  Kirjailijatar, en ole pahemmin taimien istuttamista täällä nähnytkään, jostain aina haetaan suuria puita joita sitten läiskitään syviin kuoppiin. Ihmeen hyvin ne aina lähtevät kasvamaan.

  Satu, aika kultaa muistot... Meikäläisen kyynisyys on pahassa nousussa.

  Pikkujutut, tpotuuden nimissä on sanottava, että huomiseksi onkin taas luvassa tiputus maan pinnalle ja on kaivetta jokin takki esille. Mulla ei ole kolmeen vuoteen ollut ns. ulsteria ja hyvin olen pärjännyt. Mutta nyt ihan jkäin miettimään, että pitäisikö sittenkin teettää jokin klassikkomalli, kun joskus kuitenkin muutetaan eteenpäin maahan, jossa todennäköisesti on syksy ja kevätkin.

  Marjatta, ehkä suomalaisetkin pian huomaisivat värien oleven käytännöllisiä, niissä kun ei pöly niin näy! Päivänä eräänä pesin keskimmäisen hiukset kahden päivän tauon jälkeen; shampoovaahto muuttui täyteläisen beessiksi. Joten ymmärrän hyvin paikallisten innon hengityssuojaimien käytössä. Itsekin jossain vaiheessa yritin, mutta ahdistus ja hikihän siinä tuli! Toisaalta kompensoin ulkopölyn tuomia haittoja puhtaalla koti-ilmalla, sillä meillä on ilmanpuhdistimet joka kerroksessa sekä maakuuhuoneissa erikseen. Näin ainakin itselleni selitän.

  Parolan asema, pitkästä aikaa, ihanaa, moi! Kyllä se ihana kostea ja lotiseva ja energinen kevät teille pian saapuu. Silloin heräävät suomalaiset eloon ja elämä on täydellistä!

  ReplyDelete