Tuesday, March 15, 2011

Katsaus

eilisen kylän kotieläimiin.

Lisäksi oli niitä joiden suuren ja kumean haukunnan kuullessani käännyn kiireen vilkkaa kannoillani. Usein tulee pelkurimainen olo, mutta minkäs teet.

10 comments:

 1. Ovatko nuo linnut aina noin pienissä häkeissä? Viedäänkö ne välillä ulos "tuulettumaan"? Kissa näyttää yhtä tyytyväiseltä kuin suomalaiset kotikissalajitoverinsakin.

  ReplyDelete
 2. Miolann, suuraan maahan mahtuu monenmoista.. myös hyvin kauniita ja suuria häkkejä. Mutta keskiverto lintuhäkki on kyllä alle suomalaisen käsityksen kohtuullisuudesta.

  ReplyDelete
 3. Voi, miten surulliseksi tulen, kun katson pientä koiraa. Ei ole pesty, eikä trimmattu, tuskin madotettu tai rokotettukaan.

  Koira herättää suuria tunteita, sillä meillä on samankokoinen musta-harmaa cairnterrieri, josta pidetään hyvää huolta.

  ReplyDelete
 4. Marjatta, etkös ollut matkalla Kiinaan? Varaudu tuollaisten koirankuvatuksien kohtaamiseen! Suurin osa hutonkien koirista on juuri tuon näköisiä... Toivon todella niiden olevan sentään rokotettuja!

  ReplyDelete
 5. Minusta toi kissakuva on tosi onnistunut. Elukka on ihan sävy sävyyn tuolinsa kanssa ja miten musta tuntuu että kissa on jotenkin aivan "kiinalaisen"näköinen???
  Ihan kuin sen silmät olisivat jotenkin...erilaiset.

  ReplyDelete
 6. Hih, tuo kiinalaisen näköinen kisu :))

  Mä tykkään paljon noista lintuhäkkikuvista vaikka isot linnut liian pienissä häkeissä ovatkin :(

  ReplyDelete
 7. Lintuja käy sääliksi, oli häkki sitten tuollainen tai muutamaa astetta isompi. Koira on minusta söpö ja kuvat hienoja. Enpä usko, että niitä rokotetaan. Tosin saattavat pärjätä hyvin ilmankin, enimmäkseen. Kumeaa vahvaa haukuntaa kuullessani kääntyisin minäkin, vaikka omia koiria onkin.

  ReplyDelete
 8. Lintupolot pienissä häkeissään. Vaikka eka häkkikuva onkin niin kuvauksellinen!!

  ReplyDelete
 9. Eka häkkikuva on tosiaan kaunis, vaikka suuremmat häkit ois tarpeen. Likka ei kestä täällä katsoa undulaatteja talojen parvekkeilla suht pienissä häkeissä.

  ReplyDelete
 10. tykkään tokakuvasta kauheesti, kaunis!

  ReplyDelete