Wednesday, March 9, 2011

Laitoksella

Aiemmissa jaksoissa olen kierrättänyt teitä mm. hammaslääkärissä, ravintolan vessassa, purkutyömaalla sekä kierrätyskeskuksessa. Tässä Kiinaa virtuaalisti -jaksossa paneudumme poliisilaitoksen rappukäytävään! Tervetuloa mukaan seikkailuun.
Kuten ehkä huomasitte, väripaletti on hammaslääkäriasemalta tuttu raikkaan vihertävä, koristeelliset valurautakaiteet lisäävät viihtyvyyttä ja seiniä koristavat poliisin ryhdikkyyttä ylistävät taulut. Sain erittäin miellyttävää palvelua asumistodistusta hakiessani, mutta jollain aiemmalla asiakkaalla lienee fustraatio purkautunut juuri ennen ulko-ovea. Sen on täytynyt olla isonenä ulkkari!

Näin laitoksella vain yhden poliisin, sen minua palvelleen. Eipä ihme, sillä tällä viikolla heillä riittää kiirettä. Kaupunkiin on kutsuttu koolle Suuri Puoluekokous ja kansaa on vahdittava ihan joka kadunkulmassa. Keksivät muuten vielä ilmaista itseään.

8 comments:

 1. Tuo vihreä värisävy tuo myös mieleeni Pekingin kansainvälisen lentokentän seinät 90-luvulla... Sitä ei voi verratakaan nykyiseen ;).

  ReplyDelete
 2. Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  Kyselit jossain muualla, mikä voisi olla Hesassa hyvä sushi-ravintola ja ajattelin antaa vinkin eli Raku Ya. Ohessa kaksi linkkiä.

  http://www.wearehelsinki.fi/raku-ya/
  http://eat.fi/fi/helsinki/raku-ya

  ReplyDelete
 3. Ja se tärkein jäi pois listalta... http://www.rakuya.fi

  ReplyDelete
 4. Ihana, hassu postaus;-)
  Harmi ettet putkaan päässyt. Oliskohan sekin mintunvihreä ja vaaleanpunaisin koristein???

  ReplyDelete
 5. Suzhouren, uusi T3 on hulppea! Vaikka sitä ihmettelen joka kerta miten "ne" ovat saaneet jo näin lyhyessä ajassa vessat niin kauas lemuaviksi...

  Jutta, ole hyvä ja suurkiitos vinkeistä! Taisi olla Villa Inkerissä kun kyselin. Meidän perheestä 4/5 suorastaan rakastaa sushia ja välillä sitä täällä kotosallakin tehdään. Mutta kesällä ehdottomasti mennään katsastamaan Helsingin tarjontaa. Onko jossain näistä myös teppanyakia? Sillä se viimeinen perheenjäsen, 10v. typy, on Lihansyöjä isolla ällällä ja himoitsee aina teppanyakia...

  ReplyDelete
 6. Että oikein pliisiasema. Kiitos eksoottisesta kurkistuksesta, vaikka aika järjestyksessä kaikki tuntuu tosiaan olevan... Ja tuossa alemmassa postauksessa ihastuin vallan musiikkivideoosi. Kiitos hienosta musisoinnista... mitähän minä keksisin soittaa... ehkä suutani ;)

  ReplyDelete
 7. Piilomaja, voihan putka, miten en keksinyt pyytää nähdä. Olisinko osannut edes selittää? Olisin osannut sanoa "huone jonne menevät huonot ihmiset". En tiedä pahaa tai tuhmaa, saati putkaa, enkä arestiakaan.

  ReplyDelete
 8. Ekasta kuvasta olisin ehkä voinut arvata, että nyt mennään pollariasemalle, jotain sellaista vakavuutta siinä on.

  Sisäväritys taas piristäisi moniakin täkäläisiä virastoja, tai vaikkapa kouluja. Mulle kelpais!

  ReplyDelete