Friday, March 18, 2011

Perjantaina vartin yli viisi
Lääkitsen maailmannälkääni katselemalla Steve McCurryn upeaa valokuvateosta aasialaisista katseista.

Katselen kotiani ja ymmärrän olevani onnekas.

Ihastelen matolla sekaisin loikoilevia uupuneita tyttäriäni ja olen iloinen heidän puolestaan, ovat alkaneen kevätlomansa ansainneet. Kuopuskin, joka eilen osasi sujuvasti lukea "visukinttu" vaikkei tiennyt onko se hedelmä vai Aku Ankan lakki.

Pekingistä on kaupoista kuulemman jodisuola loppu... Mutta minä luotan siihen, ettei kolmen vuoden jälkeen mongolialainen tuuli yhtäkkiä tee täyskäännöstä. Tänään ainakin kuntoilukävelyllä tunsin turvallisesti Kobin autiomaan hiekan narskuvan suussani.

Vähän on kuitenkin kaihoisa olo. En tiedä minne. Huomenna en lue uutisia. Kyllä ne suurlähetystöstä iloittavat jos jotain pitää tehdä. Ovat kiitettävästi tähänkin asti pitäneet yhteyttä.

5 comments:

 1. Kyllä ne ilmoittavat, eikä se tuuli tee käännöstä, koska ei se kuulemma käänny edes Tokioon. Sielläkin olisi turvallista olla.

  Itsekin olen miettinyt päivää ilman uutisia, mutta jotenkin ei pysty. Ei niitä jaksa edes oikein enää lukea, kunhan lukee sen verran, että ymmärtää ettei siellä ainakaan positiivista ole tapahtunut.

  Ainakin olen uusia kokemuksia rikkaampi tämän kaiken jälkeen...koska tämä sitten ikinä loppuukaan.

  Iloitse arjen pienistä asioista, ne on niitä parhaita! :)
  Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Uusi Aamu, sinun asenteella pärjäätte hienosti, mutta ymmärrän loistavasti olevan silkkaa mahdottomuutta sinun yrittää unohtaa uutiset. Hyvää viikonloppua sinullekin sekä ystävillesi!

  ReplyDelete
 3. Ihana tuo visukinttu-juttu.

  Osaisinpa kommentoida paremmin, syvällisemmin. Nämä sinun merkintäsi herättävät niin monenlaisia tunteita ihastuksesta myötätuntoon, etten oikein itsekään tiedä, mitä sanoa.

  No, "ihana" on ihan hyvä, kuvaava sana.

  ReplyDelete
 4. Ilona, ihana in riittävä, parempi kuin ei mitään ja mukava adjektiivi! Ja mukavaa jos naputteluni tuloksena jollain mullakin herää ajatuksia ja tunteet liikehtivät!

  ReplyDelete
 5. Niin... te olette aika lähellä kuitenkin... täältä uutisia seuratessa tulee vahvasti ole, ettei läheskään kaikkea haluta kertoa...
  Asenteesi on varmasti oikein, ei se kauhistelu loppujenlopuksi auta mitään...
  Hyvää kevätlomaa teille!

  ReplyDelete