Friday, March 4, 2011

Kuplassa

Tänään haluan lillua kuplassani. En mene kylään katsastamaan viikon veikeitä rakennusratkaisuja, en äimistelemään torin tofuantia tai kadulle hyljättyjä esineitä. En halua enkä jaksa kiinnostua. Välillä on yksinkertaisesti pidettävä taukoa tästä kaikesta. Annoin kuskille ja kotiapulaiselle vapaapäivän, sillä heidänkään hyväntahtoinen koheltaminen ei tänään kiinnosta. Vietän siis itsekin vapaapäivää taitai -työstäni eli en emännöi työläisiä tahi ketään. No, lapset sentään ajattelin hoitaa. Mutta huomenna en tee sitäkään, sillä Monsieur palaa kotiin matkoiltaan!

10 comments:

 1. Ymmärrän, ymmärrän...

  Toivottavasti sulla on kuplassasi hyvää luettavaa ja jotain makoisaa maisteltavaa.. porvoolaista suklaata ehkä?

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Merja, suklaat tulevat valitettavasti vasta huomenna... Ajattelin saada lounaaksi halloum- tai vuohenjuustoa ja salaattia, muttei siellä ollut kuin vanhentunutta. Vanhalla Pariisin teellä mennään. Kyllä on surkeasti asiat ; )

  ReplyDelete
 3. Hej!
  Olet ihanan rehellinen ja aito kommenteissasi. Toinen aasiaan eksynyt nauttii teksteistäsi. Välillä tuntuu, että raportoit pääni sisäisiä juttuja.

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa raikastavalta pitää ihan oma vapaapäivä - toivottavasti on ollut nautinnollista!

  ReplyDelete
 5. Mukavaa vapaapäivää! Mun piti tänään viiletellä siellä sun täällä virkistäytymässä ja viikonloppuun virtaa hakemassa mutta vettä sataa taivaan täydeltä ja yksi lapsista on kotona kuumeessa.

  ReplyDelete
 6. Hej Anonymous Aasiaan eksynyt, pakko olla rehellinen, kun omaa huonon musitin. Paljastuisin varmaan heti seuraavassa postauksessa... Mutta liioittelen aika usein, sen myönnän! Tänään tosin pysyin kuivakasti realiteeteissä enkä liioitellut, ehkä jopa päinvastoin, siloittelin, koska yritän pitää blogin tunnelman kuitenkin kohtuullisen positiivisena. Saanen udella missä Aasian maassa pyörit?

  Kaisa, en nyt kehuisi päivääni nautinnolliseksi, mutta ihan kohtuulliseksi kuitenkin. Jouduin valitettavasti käymään ruokakaupassa ja lisäksi pimahdin kuopukselle, joka kotimatkalla pyysi laukustani välipalansa sanoin: " Haluun välipalan.". Sellainen pyyntötapa kirvoitti melko kipakan vastuksen suustani, eikä ollut lyhyt tai vähäsanainen se luento , ehei!

  Mizyéna, toivottavasti vapaapäiväsi toteutuu heti ensi viikolla ja lapset ovat terveitä! Vesisade kuulostaa ihanalta, suorastaan eksoottiselta! Nauti nyt niin kaunan kuin kestää.

  ReplyDelete
 7. Hyvin tehty! Ja tuo välipala- episodi, hih.

  Joo, älä tee huomenna mitään. Lakko, lakko!

  Mukavaa viikonloppua,

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
 8. Luulin että kun on kolme ipanaa niin ne hoitaa toisensa.

  ReplyDelete
 9. Lempi, nauran täällä ääneen tuolle lakkoidealle. Ei mun varmaan tarvitse mitään edes julistaa, näkeväthän nuo tilanteen jo löysästä asennosta sohvalla rötköttäessäni.

  Gabriela, ei ne oikein voi hoitaa itseään vielä keskenään koulusta kotiin, kuopus kun on vasta 6 ja koulun sääntöjen mukaan vasta 8-vuotiaat saavat lähteä itsenäisestä koulusta pois. Mutta tottahan ne täällä kotona keskenään paljon puuhaavat ja ottavat itsenäisesti välipalan kaapista. Viikonloppuna päiväsaikaan saattavat olla muutaman tunnin yksin kotona meidän aikuisten mennessä vaikka joogaan. Kovin pitkäksi aikaa en heitä keskenään halua jättää enkä kauaksi lähteä, sillä jos ihan oikeasti jotain sattuu ei heidän mandariinilla vielä ambulanssia/palokuntaa osata kutsua tai tilannetta selvittää.

  ReplyDelete