Thursday, May 31, 2007

Löytö

Olin jo menettänyt toivoni oman kesäpaikan suhteen. Kolme vuotta, koko Ranska-ajan, vaihtelevalla aktiivisuudella olen mökki-ilmoituksia kolunnut, masentavaa puuhaa. Sitä kun on niin ronkeli. Pitäisi olla vanha, sopusuhtainen, ei remonttipilattu tai modernia, minimalistista ja funktionaalista arkkitehtuuria. Sijaitsee maaseudulla veden äärellä, kuitenkin luonnollisesti enintään 20 min kaupungista ja ystävistä. Sellaista ei ole näkynyt kertaakaan, ei missään hintaluokassa.


Mutta eilen ilmestys tapahtui. Vaikeaa pysyä nahoissaan! Mietin vintti- ja kellarikomeroiden sisällöt, että mitä huonekalua sinne voisi viedä, ainakin se urkuharmooni ja viime kesäinen kirppareilta haalittu 30 euron kesäkeittiövarustukseni. Kyllä niillä jo tuparit syntyy!

Jaa, pitäisikö jonkun kuitenkin mennä vielä katsastamaan paikka ennen ostoa? Ja pankkiin olisi aika paljonkin asiaa.

4 comments:

 1. Ooh!!
  Toiveesi on siis toteutumassa!?Olet vihdoinkin löytänyt oivallisen kesänviettopaikan!?
  Voin tarttua innostukseesi!!!=O)Olisipa minullakin jonain päivänä sama kutkuttava tunne,kuin nyt sinulla...Minä vain kaipailen talovanhusta...
  Erihieno juttu!!!
  Tässähän menee toisen innosta ja hekumoinnista aivan sanattomaksi!!!
  WAU!!!
  IHANAA!!!

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa hienolta. Kriteerisi talon suhteen kuulostivat tutuilta, ei ole kovin helppoa löytää esim. remonteilta rauhaan jäänyttä taloa.

  Kiva kuulla, että joku muukin ostelee kirppareilta vanhoja urkuharmooneja =D (omani ostin hetken mielijohteesta joskus 8 vuotta sitten 300 markalla)

  ReplyDelete
 3. Käsillään voi tehdä mitä vain ilmestyksiä! Se on suuri apu silloin, kun tuntuu etteivät asiat muuten etene;-)
  Kaunis mökki.

  ReplyDelete
 4. Tartu kiinni vaan, jos se on ollut pitkäaikainen unelma! Ehkä se olisi hyvä kyllä ensin katsastaa omin silmin, tai voihan aina valita seikkailun...

  ReplyDelete