Wednesday, May 9, 2007

Ranskalaiseen tyyliin

Kun ranskalainen nautiskelee, poimii hän 87% kaakaota olevan suklaakonvehdin rasiasta ja sulattelee suussaan tuota yhtä sievää herkkua pikku espressotilkkasensa keralla. Pariisilaisrouvien vaateostokset ovat kokoa 34, ne pakataan pieniin viehättäviin kartonkikasseihin ja vaatemallikin on piukan säästeliäs. Patongin tulee olla ehdottoman tuore, niinpä sitä myydään myös puolikkaina. Näin ei tarvitse mietettiä mitä jo puoli päivää vanhalle puolikkaalle tekisi, sellaisia kun ei pääse jäämään. Kaikkialla pätee sääntö: ei määrä vaan laatu.



Lienenkö ranskalaistumassa? Minun suomalaisen Huvikumpuni turhan laaja puutarha on vaihtunut muutamaan kukkaruukkuun ja voi kuinka onnellinen olen näistä kukista. Näitä, vähäisiäni, jaksan hoitaa ja ihastella.



Ehdoton suosikkini on tämä väriä pidättyvästi näyttävä, rungoltaan terhakas pelargoni, joita minulla, paikallisen tyylin mukaisesti, on vain yksi. Kuitenkin, istuessani sohvalla ihastelemassa puutarhaani on seuranani ISO maitokahvi ja monta palaa maitosuklaata!

No comments:

Post a Comment