Wednesday, May 30, 2007

Vaatimattomuus kaunistaisi,

mutta olen niin iloinen kahdesta asiasta, aivan pakko kertoa.

Ensinnäkin olen ilahtunut kommenteista, joita te olette minulle jättäneet. Niitä luen, tarkkaan tavaten ja usein kerraten! Kiitos.


Ja toiseksi, minulle juuri valkeni, että saan tulevaisuudessa Jaguarin. Ja paljon muuta materiaalista hyvää, hienoa, kenties tarpeetontakin, mutta ilahduttavaa. Sillä koska pääni kasvaa kolmekymppisenä hopeaa näinkin paljon, on hyvin todennäköistä kasvun jalostuvan nelikymppisenä kullaksi. Ja mikä parasta, olen melko vakuuttunut, että jo viisikymppisenä pulpahtelee päästäni pelkkiä timantteja. Täytynee ruveta miettimään brändiasioita ja liiketoimintamallia, jotta saan revittyä kaiken ilon irti tästä luonnonlahjastani. Tähän suunnitteluun kuluu tietysti tovi, joten tässä välissä on vielä turvauduttava ruskeaan väriputkiloon, etteivät vallan harmaahiirulaiseksi luule.

7 comments:

 1. Onnea tulevasta menestyksestä! Minunkin kuontaloni näyttää pian tuolta, jos nuo yliväsyneet, ukkosen kärttystämät pikkuherrat jatkavat samaa rataa!

  ReplyDelete
 2. Ekaa kertaa Vilijonkan sivuja katsastamassa..
  Sehän on erihienoa,jos hiukset saavat arvokkaan hopeisensävyn,jo ennen kahdeksaakymmentä..
  Mitä nuorempana sen hienompi juttu..Usko huviksesi!!!
  Ei niitä joka päähän noin vaan anneta.Ja kun ne tulevat vasta eläkeiän hujakoilla,niin ei niihin kukaan enään kiinnitä huomiota..
  Ole ylpeä kutreistasi ja pörhistele rintaasi..
  Et kai todellakaan meinaa värituupiin tarttua!?=O)

  ReplyDelete
 3. Samalla kannalla essun taskun kanssa: luonnollisesti harmaansävyiset hiukset ovat upeat, etenkin nuoremmalla ihmisellä ne ovat persoonalliset. Ystäväni on harmaahapsi nelikymppinen (ei siis kultaa, hm...) ja ihailen hänen tyylikkyyttään aina tavatessa...

  ReplyDelete
 4. Timanttikausi kuulostaa hyvältä tulevaisuudelta!

  ReplyDelete
 5. Pidan erityisesti tuosta "kolmekymppisena", itse kun miellan meidat jo "melkein nelikymppiseksi". Ajattele, jos olisit mies, niin sehan olisi vain charmanttia, seksikasta, ja ties mita. Eli tasan eivat taas kay onnenlahjat. Meillakin on kotona aivan harmaahapsinen "melkein viisikymppinen", jonka tukka on minusta charmantti ja sexy.

  ReplyDelete
 6. Ok, en tiedä mitä ajattelisin jos oma tukkani olisi harmaa, mutta ainakin sen voin sanoa että oikealla ihmisellä kauniisti leikattuna se voi olla upea.
  Tunnen täällä yhden suomalaisnaisen joka kertoi että hänen tukkansa alkoi harmaantui n. 25-vuotiaana. Nyt, 41-vuotiaana se on leikattu tosi lyhyeksi mutta naisellisesti, ja hän on upea näky. (Muttei itse kai usko, harvoin ihmiset uskovat kun niitä kehuu!)

  ReplyDelete
 7. Se on niin kaksipiippuinen juttu tuo hiusten väri. Kyllä se kampaajaukkeli eilen väriä päähän pursotti, mutta kovin kauaa ei sitäkään voi enää tehdä, sillä harmaat hiukset ovat kuin lasia ja väri pysyy vain hetkisen. Mutta kuinka saada minusta muuten charmantti ja sexy, pelkillä harmailla hapsilla se ei onnaa. Käytöksen muuttaminen on niin vaikeaa. Luulisi että tässä vaiheessa elämää olisi jo itsensä hyväksynyt!

  ReplyDelete