Tuesday, May 15, 2007

Hurmiossa


Piirtäminen vapauttaa paineita, tyydyttää tarvetta merkitä, inspiroi piirtämään lisää, vaatii harjoituttamaan käden ja silmän yhteityötä ja on kaikille mahdollista. Lyijykynällä paperille, puulle. Langalla muoville, kankaalle, huovalle. Tussilla pahville, seinään, valkotaululle. "Flow" tuli, todella pitkästä aikaa, piirtäessäni nukkuvia tyttöjä neulalla ja puuvillalangalla paksulle, harvinaisen todelliselle markiisikankaalle.

Muistui mieleeni opiskeluaikojen Piirustus Momentti. Tuo vakava ja hillitön ja lempeä ja tuottelias kerho, piirrettiin milloin missäkin, mitä lie kohdalle osui, yhden vaunuissa nukkuvaa vauvaa, outojen hylkäämiä tyhjiä pulloja Kaivarissa, solukämpässä karikatyyrejä toisistamme. Aika kultaa muistot?

4 comments:

 1. Aivan ihanaa! Niin somat tytöt!

  ReplyDelete
 2. Kaunista! Kiva että olit poikennut blogiini! Tulin kurkistelemaan. Meillä on muuten 98, 01 ja 03 syntyneet lapset, lähes saman ikäisiä.

  ReplyDelete
 3. Hurmaava idea tuo kirjoen piirtäminen!

  Jos aika kultaa muistot, se kultaa ne myös minulla tai sitten Piirustusmomentti vain kerta kaikkiaan oli antoisa ja mahtava kerho...!
  Saataiskohan joskus aikaan vaikka viikonloppuleiri vanhoissa merkeissä, siitä huolimatta että elämän kiemurat ja aikataulut asettavatkin esteitä?

  ReplyDelete