Thursday, May 24, 2007

Villityksen huumaama

Nyt karkasi mopo kyllä ihan käsistä, laumasieluisuus iski, nyprään mitä "kaikki" muutkin...siis yo-yohimo asettui taloksi.


Vuoden taloa hallinnut mustavalkoisuusteema jatkuu myös yo-yoissa. Marimekon Pariisin portit -kangas pääsee tervehtimään Pariisin portteja reippain harppomisaskelin ja railakkaan laulun säestämänä - näin kuuluu kuopuksen mielestä menetellä mikäli yo-yo kaunistaa rintapieltä!


Lasten mieliksi tein myös yhden värillisen afrikkalaisesta kangakankaasta. Se olisi enemmän edukseen Pariisin sijasta jossain Saharan eteläpuolella, rehevän Maman rinnassa, oranssilla hiekkatiellä keikkumassa. Tuliaisidea Afrikkaan valmiina, vain matka, kohde ja tarkoitus uupuvat.

7 comments:

 1. Anteeksi tietämättömyyteni, mutta mitä nuo ovat? Pannaanko ne päähän? hattuja?
  Hienoja kuitenkin.

  ReplyDelete
 2. Päähän pinniin tai hiuslenksuun keikkumaan, piristämään vanhaa kassia, huiviin, bleiserin muuttumisleikkiin. Kiinni hakaneulalla, pistoin, nepillä, miksei vaikka kahdella magneetilla. "Keksitty" kait jonakin pula-aikana, valmistetaan kierrätysmateriaaleista, pienistä aarrenapeista, rakkaasta kankaasta. Monenmoisia versioita näkyy Pariisilaisissa pikkuputiikeissa, blogeilla, naistenlehdissä.

  ReplyDelete
 3. Ihania nuo pölpyräiset. Onko niitä vaikea tehdä?

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Matroskin:
  Helppoa kuin mikä. Yläasteikäiset oppilaanikin tekivät näitä suit sait. Materiaalien valinta vaikeinta. Hyvät ohjeet löytyvät tämän blogin oikeasta laidasta: heatherbailey.typepad.com/ (Anteeksi, en osaa laittaa oikeaoppista linkkiä,sekään ei liene vaikeaa jos vain ottaisi selvää!)

  ReplyDelete
 6. Heh, mäkin opettelin viikonloppuna tekemään noita, kun niin monen blogissa olen niihin törmännyt.

  ReplyDelete