Monday, October 11, 2010

Tuuli palasi, kaikki hyvinVoi hyssykät kun nyt iski lomastressi, vaikken ole edes lomalla. Kahden ja puolen vuoden "yksinäisyys" rikkoutui yöllä ystävättärien saavuttua ja nyt pelkään etten osaa, muista tai hahmota näyttää Kiinan parhaita puolia. Löydänkö tällä viikolla ihmiskuhinan täyteiset kadut ja niiden rinnalta ne pikkuruiset kujat?
Näyttäytyykö kaupunki heille yhtä monikulttuurisena ja herttaisena kuin minä sen näen?Osuuko kaupungin miljoonista kissoista ja koirista kohdalle yksikään, nyt kun seurueessa on oikeasti niistä pitäviä ja alan ammattilaisia?

Yhteen rukoukseeni sentään on vastattu: ilma on kirkas kuin Pohjolassa konsanaan ja vuoret näkyivät aamulla kirkkaammin kuin koskaan! Oi kiitos öinen sade ja nyt puhaltava tuuli.

Raikkaat terveiset kaikille lukijoilleni syksyisen kuulaasta Pekingistä! Vilijonkka on ILOINEN.

11 comments:

 1. Hyviä kuvia taasen kerran.Siellähän on ilma sitten suosinut teitä.Luulen että osaat esitellä oikeita paikkoja ja varmasti sellaisia mitä tavan "turistit" eivät koskaan näe.Se on minusta hienointa. :)

  ReplyDelete
 2. Vieraasi/Ystäväsi näkevät kaiken innokkaina ja ihmeellisenä, siis älä huolehdi "opaspalveluistasi". Vain 5 tunnin aikaero näin "kesäaikaan" - ei ole aikaero eikä mikään, kun on jotain aivan uutta, toisenlaista, mitä odottaa. Ja kotiinpalatessa pääsee suoraan petiin. Siis jos vieraasi tulevat Suomesta. Kikattavaa, ihanaa viikkoa Ystäviesi kera:)

  ReplyDelete
 3. Mulle tuli tästä mieleen oma "huoleni" joka tulee aina kun joku vierailee luonani Suomesta. Se on juuri tuo että osaako nÄyttÄä kivoja asioita (joita tietää olevan mutta jotka kuin katoavat pÄästÄ ja sitten mennään tyhmiin pakkoihin). Joskus yritän keksiä sitä ja tÄtä ja sitten vieraan mielestä kaikista kivointa olikin kun istuttiin meillä kotona.

  ReplyDelete
 4. Olen iloinen, että olet iloinen! Nautinnollisia päiviä ystävättärien seurassa!

  ReplyDelete
 5. Voi kivaa!

  Älä huoli, ystävillesi Peking on taatusti kokemus. Eihän se muuta voi olla sun seurassas!

  ReplyDelete
 6. Sinä jos kuka osaat näyttää juuri ne autenttisimmat paikat, minne perusturisti ei koskaan löydä. Jännä nähdä, minkälaisena Peking ystävillesi näyttäytyy. Keli on ainakin mitä parhain, melkein jo liian hyvää ollakseen totta. Mutta eiköhän mukaan mahdu muutama perusharmaa, silmiä kirvelevä saastepäiväkin, ettei ystävillesi vain jää liian ruusuinen kuva. ;D Oikein antoisaa tutkimusmatkailua sekä Kiina-elämyksiä kaikin aistein! ;D Niin, ja niitä toivomianne koiruuksia sun muita viipottajia poluillenne!

  ReplyDelete
 7. Hengästyttävän ihanaa! Sinu töytyy ajatella, että heille se toisiksi paraskin kuja on jotain uutta ja eksoottista. Paineet pois, ota snapsi!

  ReplyDelete
 8. Ihana kissakuva!! Ja hei, joku arabi käynyt graffitin vetäisemässä :)

  Mukavaa lomaa ystävien kanssa.

  ReplyDelete
 9. Sinulla ja ystävättärilläsi on muistoja ja lisää tulee. Oikein hauskaa viikkoa ja malttakaa välillä käydä lepuuttamassa jalkoja!

  ReplyDelete
 10. nauti vieraasta. ne ovat taman elaman suola. meillekin tulee vieraita huomenna intiasta:-)

  ReplyDelete