Sunday, October 10, 2010

OnneaViikonloppu jatkui kaikista ylemmille tahoille lähetetyistä anomuksista huolimatta harmaana ja valitettavan saasteisena, joten pysyttelimme kotinurkissa ilmanpuhdistimien suojissa... Murehtimisen sijaan käänsin asian hyväksi: kerrankin minulla oli kaksi kokonaista päivää aikaa ompeluun! Niinpä yöllä saapuvat vieraamme saavat nukkua upouusissa kiinalaistyylissä lakanoissa. Työhuoneasukit pujahtavat perinteisiin sinisiin batiikkilakanoihin ja kellariasukkaat puolestaan uinuvat punaisessa pioniniityssä.

Muinainen filosofi Kungfutse on sanonut, että suurin onni on kun ystävä saapuu kaukaa vierailulle. Siltä minustakin nyt tuntuu, nelinkertaisesti vielä! Rakkaat lukioystävättäreni lienevät jo Uralin yllä. Luvassa eittämättä hilpeä ja pölinän täyteinen viikko, ihanaa!

5 comments:

 1. Voi olisi ihanaa saada vanhat ystÄvät tänne....mutta ei ole tiedossa ainakaan nyt. JOuluksi sen sijaan kivaa tulossa!
  Kiva kun olet saanut ommeltua.

  ReplyDelete
 2. Ymmärrän hyvin tuota onnea! Tosi harvoin saimme vieraita Kaliforniassa.. mutta kun heitä oli, sitäkin kivempaa.

  ReplyDelete
 3. Piilomaja, juu, ompelu on suorastaa meditaatiota! Meillä lapset päättivät joulunviettotavan: lentoliput Suomeen on jo ostettu. No, ainakin nähdään taas sukulaisia ja muita ystäviä. Jos minä olisin saanut valita menisimme Afrikkaan safarille!

  Merja, nämä ovat ensimmäiset tänne tulevat ystävävieraamme. Aikaero (eli alle viikoksi ei kannata tulla) ja lentojen hinnat karsivat tulijat minimiin. Samat syyt taisi päteä Kaliforniassa. Nyt on kyllä ilo katossa.

  ReplyDelete
 4. Pionit ovat suosikkini. Olisi ihana nähdä pioniunia.

  ReplyDelete
 5. kyllä tuollaisissa vällyissä kelpaa vieraiden nukkua!

  ReplyDelete