Tuesday, October 16, 2007

Toimintaa

Eilen tyhjensin, siirsin, kannoin, karsin, järjestelin, harkitsin, siirsin taas, käänsin, ihastelin...


Olette saapuneet avajaisiin, tervetuloa! Tarjoilut ovat hieman vähäiset, mutta tunnelmasta saatte nauttia vaikka yömyöhälle. Kehittämisehdotuksia otetaan vastaan, samoin tuote-esittelyjen jälkeen tilauksia, galleriatilatarjouksia kuuntelen mielihyvin, ekskursioita paikalle järjestetään pyynnöstä, avoimet ovat arkisin. Siis?


Tässä KATARTin uusi pääkonttori, tuotekehitysyksikkö, tehdas, varasto (sermin takana) sekä myyntikonttori. Trendienhaisteluosaston raportin saavuttua päätän toimitusjohtajan arvovallalla keskittyykö Katart syksyn aikana kuvataiteeseen akryylimaalauksien vai taidekäsityöhön silkkipitsikorujen muodossa tai kenties johonkin muuhun.

Pääasia kuitenkin konttorin avautuminen ja tuotannon käynnistyminen. Suunnitelmat ovat suuret, tavoitteena tietty pörssiin kirjautuminen tai ainakin näyttely viereisessä huoneessa sijaitsevassa Galleria Katartissa, jolloin valtaan taas perheeltä lisää tilaa itselleni.

11 comments:

 1. Ah, mainiot avajaiset! Tässä ponnekas kukkakimppu (ojents!) ja onnittelut uudelle konttorille! (aploodit raikuvat).

  Jään innokkaana odottamaan Katartin tuotoksia.

  ReplyDelete
 2. Joko saa jättää työhakemuksia? täällä olisi yksi tekemistä vailla oleva työkyvytön viittä(kymmentä) vaille tradenomi valmiina palvelukseen ;)
  Josko nyt tyytyisi kuitenkin onnittelemaan avajaisten johdosta!

  ReplyDelete
 3. Violet onnittelee ja sitten kun järjestämme yhteisnäyttelyn niin raivataan vielä yksi huone sen käyttöön;-)!

  ReplyDelete
 4. Onnea ja menestystä vaan! Hyvältä näyttää! Olen mielelläni kolmas yhteisnäyttelykaveri.

  ReplyDelete
 5. Onnea ja menestystä! Ja olisi muuten tosi huikeaa päästä isoa yhteisnäyttelyä katsomaan.

  ReplyDelete
 6. Hieno konttori. Onnea. Kannattaisi varmaan keskittyä tekemään samantyyppisiä teoksia kuin Damien Hirstin timanttikallo. Jos sitten saisit myytyä kymmenien miljoonien arvoisen teoksesi, eläkepäivät olisi turvattu. Toisaalta, ostihan jokin museo kokoelmiinsa teoksen, joka oli säilykepurkki täynnä taiteilijan kakkaa. Joten ei sitä koskaan tiedä, millä rikastuu, timanteilla vai ulosteilla.

  ReplyDelete
 7. Jaahas, meillä taitaa olla koossa jo talousvastaava ja railakas taiteilijaseurue näyttelyä varten. Mitähän tästä syntyykään ja missä?

  Matroskin, joskus olen miettimyt, että vaidetaanko eriteteoksissa mömmöt tuoreisiin juuri ennen esilleripustamista... Taiteilija voisi ottaa vaikka erillisen palvelumaksun uudesta lastista.

  ReplyDelete
 8. Ihan oikeasti voi syntyä mitä vaan jos haluaa. Sen olen tämän vuoden aikana oppinut että ei muuta kun asiat eteenpäin jos vaan yhtään siltä tuntuu. Sponsorit, ilmoittautukaa tilaehdotustenne kanssa!

  ReplyDelete
 9. Onnea avajaisille ja eteenpäin kulkevalle Katartille! Hieno homma, ehkä päästään ennen pitkää virtuualiseen näyttelyynkin! Ekskursiokin toki kiinnostaisi ihan paikan päällekin, mutta arki asettaa omat rajoituksensa toiveiden toteuttamiselle.

  ReplyDelete
 10. Onpas kaunis konttori - tuolla voi syntyä vain kauniita ajatuksia:)

  ReplyDelete
 11. Onnea ja menestystä! Pidä meitä ajan tasalla, mieluummin hieman etuajassa, eikös me olla VIPpejä kaikki! :)

  ReplyDelete