Friday, October 26, 2007

Elämäniloa Euroopan reunalta

Meillä oli eksoottisia vieraita päivänä eräänä, aina Ukrainasta asti. Kaksi köyhää sairaanhoitajatarta vaaleanpunaisissa virka-asuissaan ja steriilit leikkaussalipäähineet tiukasti päässä pylmähti paikalle, myötätuntoa kaukaisia suomalaisia virkasisariaan kohtaan tuntien, kikattelivat ja vallattomia puhuivat. Elämäniloa pursuten, energiaa hehkuen.


Samalla jouduimme yllättäen suoramainonnan kohteiksi. "Tulkaa Ukrainaan, hoidamme teidät ilmaiseksi, vain 20 euroa!!!" Noin halvalla tosiaan ei edes Tallinnassa hoideta. Uskon noihin ukrainalaisiin neitosiin, heidän vallattomat hymyt parantaisivat vaivan kuin vaivan. Pitäkääpä mielessä.

9 comments:

 1. Ja mikä oli sisar hento valkoisten erikoisosaamisen ala? Kaikkea suonikohjuista umpisuoliin ja siltä väliltä?;-)

  ReplyDelete
 2. Todennäköisesti kaikki hoituu. Hoitajat ovat jo lepäilemässä ja näkemässä sulounia Harry Potterista, joten en voi edes tarkistaa tuollaista pientä yksityiskohtaa.

  ReplyDelete
 3. Voi herttinen sentään. Kikattaa...

  Oletpa ollut mainiossa paikassa kameran kanssa. Tuosta jää tosi mainio muisto.

  ReplyDelete
 4. Ihana kuva! Piti oikein lukea pari kertaa ennen kuin aukeni.
  Meillä käy leikkimässä pari somalipoikaa, tyttöjä kun ei ole naapuristoon osunut. Välillä vähän rajua, välillä pojilla on barbit käsissä. Tyttö on joka tapauksessa sykkyröillään kun saa seurakseen nuo pojat.

  ReplyDelete
 5. Ukrainalaisille hoitajille olisi käyttöä Täällä Suomessa esim. kotisairaanhoidossa. Odottelen oveen kolkuttavia vaaleanpunaisia sisaria.

  ReplyDelete
 6. Edelliseen postaukseen kommentoin. Täällä Hesassa saa Stokkalta ranskalaista ruusuteetä - etnomarketissa oli samasta kiinalaisversio. Se on aivan taivaallisen hyvää: mustaa teetä + ruusunnuppuja + ruusuaromia. Jo purkista löyhähtää ylellinen ruusuntuoksu, itse juoma tuoksahtaa ja maistuu ruusulle. Suosittelen! Kun syksyllä juo kannullisen ruusuteetä, se vie suoraan kesäiseen puutarhaan, ruusujen ja ampiaisten keskelle.

  ReplyDelete
 7. Nämä sisar hento vaaleanpunaiset ovat kyllä aivan omaa luokkaansa.

  ReplyDelete
 8. Upea kuva ja ihanat neidot! Pidän silmät auki jos vaikka satun tälläisiin törmäämään Euroopan sillä reunalla.. Täällä kylmässä Pohjolassa nimittäin Pariisi haaveissa & mielessä.. Menovinkkejä (kahviloista, ravintoloista & kivoista kaupoista) ottaisin oikein kiitollisna vastaan, jos joku eksyy blogiini.. http://stardusttales.blogspot.com/ Työntäyteistä viikonloppua sisar hento vaaleanpunaisille : )

  ReplyDelete