Wednesday, January 6, 2010

Tyttöset koolla


Harvakseltaan heitä tapaan, jouluna ja muutaman kerran kesällä. Vuorotellen joku elää maailmalla, on raskaana, ottaa hieman etäisyyttä ja sitten palaa taas joukkoon, tuskailee elämää tai on onnensa kukkuloilla. Mutta tavatessamme otamme ne muinaiset 23 vuoden takaiset roolimme, ilta vierähtää liiankin nopeasti, jaamme elämämme käänteitä ja kuuden naisen nauru raikaa.


Eikä vain nauru, vaan laulu ja soittokin. Mikä parhaiten haavoja parantaisi tai kohottaisi tunnelmaa entisestään kuin musiikin huuma! Alkaneessa vuodessa on porukallamme viidet 4-kymppiset, joten harjotteluun onkin syytä. Vaikka Monsieur Vilijonkka väittää vain lahjattomien harjoittelevan, hehe.


Minä liityn harjoituksiin taas kesällä ja olen ikikiitollinen saadessani taas silloin jatkaa siitä mihin eilen jäimme. Näin toivottavasti jatkunee tämä musiikkilukiosta alkunsa saanut ystävyys aina vanhuuteen saakka. On tämä elämä hienoa!

(Nämä Suomi-loman postaukset ovat pateettiisia ja imeliä, muttei kai siinä mitään pahaa ole?! Palaamme Kiinaan lauantaina, jossa elämän raadollisempi puoli vyöryy kasvoille, joten nautin nyt tästä kaikesta täysin rinnoin. Koittakaa kestää.)

7 comments:

 1. Ei ole imelää.
  Ihan tuttua kamaa on;-)

  Ihanaa että ystävyytenne jatkuu välimatkoista sun muista huolimatta.

  ReplyDelete
 2. ihan mahtavaa! mä iloitsen puolestasi tuosta kaveriporukasta.

  ReplyDelete
 3. Ei yhtään pateettista eikä imelää, vaan ihanaa elämää!

  Ja sano vaan pöh mösjööllesi:)

  ReplyDelete
 4. Ei huolta, ei ole pateettista! Nauti niin pitkaan kun sita jatkuu.

  ReplyDelete
 5. Höpsis, eikä nämä Suomi-postauksesi ole yhtään pateettisia saatika imeliä! On ihanaa, että jotkut asiat elämässä pysyvät samoina, vaikka asuinpaikka muuttuisi. Minullakin on Suomessa ihania ystäviä, joiden kanssa juttu aina jatkuu siitä, mihin se viimeksi tavatessamme jäi. Ja tapaan heitä vain pari kertaa vuodessa. Yritin soittaa sulle sunnuntaina, mutten sitten enää tavoittanut ennen maanantain kotiinpaluutamme. Nautinnollisia Suomi-lomapäiviä teille, tee kaikkea juuri niin "imelää" kuin huvittaa, sillä sitten on mukavampaa palata Kiinan arkeen. Halauksia!

  ReplyDelete
 6. Ihanaa.Ei ole parempaa kuin hyvät ystävät jotka on tuntenut kauan.Silloin ei tarvitse esittää eikä olla mitään muuta kuin mitä on.

  ReplyDelete
 7. kyllä kiitos kestämme ! ;) ihania kuvituksia sanoin !

  ReplyDelete