Tuesday, November 25, 2008

Valkoista

On kuulemman lunta tullut, jossakin maapallolla. Taitaa olla kaksi vuotta siitä kun lumi ja meidän perhe olisivat olleet samassa paikassa samanaikaisesti. Ei hätää, onneksi on hyvä mielikuvitus. Kuvat auttavat kaipuun syövereissä ja onhan talvi vielä nuori.Näitä lumihaikailuja vielä kiroan, katsotaan vaan. Eihän tässä ole vielä ainuttakaan Pekingin talvea koettu ja on vasta marraskuu, mutta kun oli niin ihania tuiskukuvia nettihesarissa, että vallan itketti...

7 comments:

 1. Pidetään peukkuja, että saatte lunta sinne pohjoiseen!
  Viime talvenahan täällä Hangzhoussa oli todella kovasti lunta! Oli ihanaa kun ei teillä liikkunut auton autoa. Jotenkin aavemaisen ihanaa...

  ReplyDelete
 2. onpa tuolla yhdellä jäykät ja paksut ihokarvat säärissä..heh heh;-)

  ReplyDelete
 3. Joo kyllä sinne varmasti vielä pölähtää lunta oikein kunnollakin. Toisin kuin tänne, enkä kyllä haluakaan tänne. Brr. Täällä on taloissa tarpeeksi kylmää ilman luntakin näin 'talvi'aikaan.

  ReplyDelete
 4. Täälläpä Suomessa ollaan saatu lumesta nauttia viime päivinä oikein olan takaa. Ei tarvii lumityövuoroistakaan miehen kanssa neuvotella, kummallekin on riittänyt ihan tarpeeksi! Meillä kun molemmat tykkäämme lumikolan työntelystä, se käy mukavasta hyötyliikunnasta. Lunta on tullut muutaman päivän aikana valehtelematta ainakin puoli metriä! Hetkessä on maisema muuttunut kaarevien, lumesta raskaiden puiden satukäytäviksi ja muhkeiksi valkoisiksi hangiksi. Autolla ajokelit kamalia, mutta mitäpä tuosta, kun on tiellä pysytty! Kun ei vain taas heti sulaisi loskamössöksi. Arka toive oikeasta kunnon talvesta ei oikein vielä jaksa uskoa siipiinsä... Nautitaan niin kauan kuin voidaan!

  ReplyDelete
 5. Vai lunta siellä kaipaillaan. Ymmärrän kyllä hyvin sillä minä todella nautin Suomen neljästä vuodenajasta. Niin kauan kuin niitä täällä vielä riittää...
  Kurkkaapa tuolta minun blogista, laitoin kuvan 'winter jujube'sta jota maistelin tänään. Kiinan tuliaisia. Tiedätkö sinä että ovatko kuivattuja omenoita vai mitä? Ihan hyviä kuitenkin.

  ReplyDelete
 6. Pariisin kupeessakin satoi lunta! Suli tosin heti pois ja pikkumiestä harmitti kovasti, kun ei päässyt tekemään lumiukkoa.. Takaisin siis polkupyöräily- ja futisnautintoihin. On siinäkin hohtoa, kun voi fillaroida läpi vuoden. :)

  Tulihan sähköposti perille?
  Voikaa hyvin!
  Biz, K

  ReplyDelete
 7. Kirjoitin juuri samasta tänään blogissani. Paitsi ettei meillä ole toivoakaan lumeasta täällä Afrikassa :)

  Merjan sanoihin yhdyn siinä, että täälläkin on sisällä kylmempi kuin ulkona talviaikaan. Suomessa on ihanaa kun kaikki sisätilat ovat lämpimiä. Virastot, kaupat, bussit, koulut jne.

  ReplyDelete