Wednesday, November 5, 2008

Kaunista, kaunista


Voiko krysanteemi (?) tämän muhkeammaksi muuttua? Portinpieliin hankin tällaiset - ilahduttavat niin jokaisella ohikulkumatkallani.


Suuren urheilutapahtuman jälkeen ovat keltakypäräiset työmiehet hiljaksiin palanneet maisemaan. Kuin muurahaiset he pakertavat joka puolella. Valitettavasti sen huomaa myös ilman pölyisyydessä; yllättäen aitojen takaa pöllähtää jotain, kuin sakeita sementtipilviä.


Yhtä yllättäen huomasin tienvarsien muuttuneen vihreistä ruskeiksi, lempeäksi maitokahvinväriseksi. Siitä tulikin mieleen sivistää teitä armaat lukijani. Mandariiniksi ruskea on kahviväri eli kafeisè. Omituinen juttu, sillä eihän täällä edes juoda kahvia. Paitsi epäterveellistä elämää viettävät ulkkarit. Siispä aamukahville mars.

4 comments:

 1. Tuttu ruskea, täälläkin paljon tuota. Mutta tänään sai voimaa myös vihreä - satoi vettä! (huomaatko että pitää oikein käyttää huutomerkkiä, niin harvinaista tuo sade täällä)

  ReplyDelete
 2. Vau, kuinka ihanat kuvat! =o) Kyllä se vaan syksyiseltä näyttää sielläkin. Kylläpä kelpaa moisia kukkiakin ihastella, ovat tosi kauniita!

  ReplyDelete
 3. ihan syksyinen valo. kaunista.:-)
  voin melkein tuntea iholla milta teilla tanaan aamulla ilma tuntui.
  pia

  ReplyDelete
 4. Meidän rappusella sinnittelee vielä muutaman harvan kukkansa voimin kesäkukka, jonka lykkäsit kainalooni ennen elokuista Kiinaan paluutanne. Sekin on ilahduttanutja ilahduttaa edelleen ohi kulkiessa!

  ReplyDelete