Tuesday, November 18, 2008

Turmelluksen tiellä


Uhkapeli on laitonta, mutta kiitos kaikkien Jumalien saa sentään lottoa pelata. "China Football Lottery" luki pöydällä lojuvassa esitteessä. Heti heräsi sympatiat tällaisen kesälottoajan (n.2 ruutua/vko) mielessä.


Mutta ennen kuin voin ryhtyä täälläkin rahojani moiseen hullutukseen tuhlaamaan täytyisi saada todellinen perehdyttämistunti... Seinät oli tässä elintarvikekioskin sivuhuoneessa olevassa "peliluolassa" vuorattu tuikitärkeällä informaatiolla. Vain ymmärrys puuttui, että mitä mitä mitä?.


Tämä ei kuitenkaan jäänyt epäselväksi. Tässä kuului tehdä suuret sijoituspäätökset. Kynä odottamassa ja vanerilla terveiset muilta pelaajilta, ehkä.


Kaikesta tilan vaatimattomuudesta huolimatta lienee kiinalainen lotto kuitenkin vallan suomalaisen tasoinen turvallisuudessaan. Samanlaiset lippulaput sujahtavat osallistujien taskuun (tai lattialle) ympäri maailman.

Ehtisinköhän sittenkin mukaan tämän viikon kierrokselle?

6 comments:

 1. Jos lottoaa ulkomailla ja voittaa, niin saako rahansa? Onko siitä tietoa. Mies kun haluaa aina lotota matkoilla ja minä huokailen ivallisena vieressä, että eikö vielä turhempaa oilis...

  ReplyDelete
 2. Oikein "baari-Bar" toi eka luola.hehheh.

  Mun isäni lottoaa Suomessa ja kun on käynyt luonamme Ranskassa ja Belgiassa niin on onnistunut täysin kielitaidottomana pelaamaan - ei tosin voittamaan> Muttei se kyllä Suomessakaan.

  ReplyDelete
 3. Liivia, jaa-a, mutta hei, voittaako lotossa oikeasti? Ei kai raha se oikea syy lotota ole?

  Violet, baari-bar on juuri oikea termi tuolle 11 neliön huoneelle. Lotto ja olutpullo näytti olevan erottaman pariskunta, ainakin etesen olutkorien mukaan. Meillä oli Pariisissa Tabac talon alakerrassa, muttei tullut ikinä kokeiltua lottoa, vaikka kasvava kansanhuvi se vissiin sielläkin on.

  ReplyDelete
 4. Huh, huh aika erikoinen "lotto" :)

  ReplyDelete
 5. Ja meillä ei saa edes lotota :D

  Ihania aina nämä kulttuuripostaukset! Kunpa itsekin näkisi vielä kaiken uutena ja erilaisena.

  ReplyDelete
 6. Mun mies luulee, että kyllä se hänenkin kohdalleen osuu kun on oikein sitkeästi jaksaa lotota...Sanon, aina että laita mieluummin kaikki samat lantit lottopossuun, niin olis joskus joku potti.

  ReplyDelete