Tuesday, November 11, 2008

TzzzZZZ...


...sanoo perheen uusi menopeli. Sorruin sitten kuitenkin tällaiseen todelliseen luksusmalliin, lavasähköpolkupyörään.


Kojelaudassa näkyy kaikki tarpeellinen eli vauhti ja energiavaraston tilanne.


Ilmavirtaa halkoo päheähkö kotka.


Peileistä voin seurata liikennettä ja erityisesti takapenkkiläisiä.


Hyvä peli! Ekologinen, juuri riittävän kokoinen tarpeisiini ja tyynnyttelee rättärikaipuuta.

Pientä tuunausta vielä kuitenkin täytyy harjoittaa, sillä sänky- ja kuljinkaupan mainos takaluukussa hieman häiritse tietoisuutta. Puhdasta pintaa odottaa yksi siniristillä varustettu tarra!

25 comments:

 1. Voi mikä ihanuus!! Mahtuuko kaikki kolme lasta kyytiin mitenkään?

  Olispa täälläkin moisia. Ostaisin heti!

  ReplyDelete
 2. Siis todella hieno kulkupeli! Ja tuo kotkan pää on kuin piste i:n päällä :-)

  ReplyDelete
 3. En olekaan ennen nähnyt sähkökäyttöistä lavapyörää! Kyllä sillä on hulppeeta hurautta koululle ;-). Upea kerrassaan!

  ReplyDelete
 4. Mahtava menopeli!
  Täällä tosin moisesta turha haaveilla. Kotitie on tällä hetkellä savivelliä, muut tiet mahdottoman möykkyisiä.
  Mutta kyllä tuollainen kyyti saisi suun hymyyn!

  ReplyDelete
 5. Hollannissa katselin sitä lankkujen, joulukuusten, lasten, työkalujen, koirien, kukkaruukkujen ja muiden kuljetusta eikä pyöräily innostanut yhtään.
  Mutta TUOMMOISEN pelin minäkin olisin voinut ottaa!!1

  ReplyDelete
 6. Vau!!!!!Saako mummi kyytiä sitten joskus?

  ReplyDelete
 7. En muista ikinä olleeni kade jonkun menopelistä, kun en ole osannut edes haluta sellaisia. Mutta nyt tuon tajuan, että tuollaisenhan juuri mekin tarvitsisimme. Mennyttä olisi joka päiväinen ulina kun rämmimme tylsää tietä tarhalta ruokakaupan kautta kotiin.

  Kyytiläiset näyttävät nauttivan, eikä ihme!

  ReplyDelete
 8. ..symppis vempain! Tännekin huolisin, jos ei olisi kakka sää..

  ReplyDelete
 9. Ihana!! Mahtavat tytöt olla riemuissaan. Onko sitä helppo ajaa? Minulle suositeltiin vespaa Roopen koulumatka-ajoihin, mutta ajatus semmoisella päristelystä, lapsi kyydissä, île-de-Francen hurjassa trafiikissa ei oikein kiehdo. Tyydyn siis kimppakyyteihin ja junaan. Terkkuja paljon sinne koko perheelle! Ai niin, mulla olisi yksi asia mailitse, onko sun sähköpostiosoite se sama vanha?
  Bisous!

  ReplyDelete
 10. Pitipä hieraista ihan silmiä, kun hurruuttelit tuolla vempaimella vastaan! En ollut tätä postaustasi ehtinyt vielä lukea, joten ihan puskista kyllä yllätit! Voi miten veikeä ja jotenkin jopa koominen näky olittekaan, sinä ja sähkömopo! Tiedoksi kaikille lukijoille, että olin ihan tikahtua nauruun! Voi kun ois sattunu kamera mukaan. Joku kerta vielä... ;)

  ReplyDelete
 11. Marita, sopu sijaa antaa eli kun yksi on jonkun sylissä mahtuvat kaikki kolme kyytiin. Arkisin sellaista tilannetta tosin harvemmin tulee, sillä esikoisen koulu on kodista kadun toisella puolen.

  Nina, kotka on kaikessa koomisuudessaan tosiaan se piste.

  Satu & Outi, siksipä siihen sorruinkin.

  Suzhouren, mitä, eikö etelässä tällaisia ollut? Näitä täällä näkee tosi paljon.

  Kameleontti pihassa, tällä ei tosiaan kovin kuoppaisella ole miellyttävää huristaa, työntö hommiin joutuisi ja takapenkkiläisillä peppu tulisi helläksi.

  Violet, hollantilaiset ovatkin maailmanmestareita kaiken tavallisella pyörällä kuskaamisessa. Mutta tämä on jo toinen juttu, jotenkin puolisivistynyt tapa hoitaa lapset paikasta a paikkaan b.

  Pensastasku, ehkä.

  Liivia, tämä tosiaan olisi monelle pienellä paikkakunnalla kulkiessa ihan oiva vaihtoehto.

  Anni, juu, sade ja räntä lannistaisivat kovastikin tunnelmaa. Mutta löytyy tästä maasta paljon erilaisia katollisiakin versioita, täytyypä postata joskus kun saa napattua hyviä kuvia.

  Kaisa, tosi helppoa ajaa. Ei tarvitse osata mitään, edes ajaa polkupyrää. Ja meiliosoite on sama vanha! Mitäs jännää sulla onkaan kerrottavana?!

  Miao, hauskaa jos sain sinut hyvälle tuulelle!

  ReplyDelete
 12. Apua, eihän toi kaadu? Olisi kyllä ihana mökillä, kun kauppaan on 10 km. Jos alat välittää noita Suomeen, laitan heti varauksen.

  ReplyDelete
 13. PS, edelliseen liittyen, vihanneskammoiset lapseni rakastavat kiinankaalia. "Mä syön KOKO kaalin ja sitten mä syön KOKO KIINAN!"

  ReplyDelete
 14. Hienoa, Vilijonkka, että uskaltaudut. Itse kaduin koko 2 v Vietnamissa, etten aloittanut mopolla ajelua, se kun olisi helpottanut elämää kovasti. Paljonko tuollaisesta menopelistä piti Kiinassa maksaa?

  ReplyDelete
 15. Matroskin, ei kaadu ellei kaada hurjastelemalla. Arvaas vaan tuliko jo mieleen näiden tuomien Suomeen, mutta on niin kovin monta muttaa. Etenkin luulen, ettei suomalaisten kuluttajien hermot kestäisi tällaista laatua, sillä kaikki on niin tyypillisen niin ja näin. Tänään esim. toinen poljin singahti ojaan kun poljin moottorin apuvuksi turhan energisesti... Kaikki joka kiiltää ei ole metalia vaan muovia. Vuoden takuu sentään on, mutten tiedä mitä se kattaa. Parasta ola vaan kysymättä!

  Tiitta, maksoin tästä 2300 yania eli karkeasti hieman yli 230 euroa. Ei paha jos se nämä tulevat Kiinanvuodet kestäisi. Enempä tuskin voi odottaa.

  ReplyDelete
 16. Ohoh, tulipa monta kirjoitusvirhettä tuohon äskeiseen kommenttiin. Tämän macbookin näppäimistö on kyllä tosi huono! Virhehän ei siis ole kirjoittajassa!!!

  ReplyDelete
 17. olen tosi, tosi kade. hieno! ihana peli ja varikin hieno. kylla nyt kelpaa.
  pia

  ReplyDelete
 18. Aurinko, Tarjolla oli myös käsinojien sininen ja hopea, joka olisi ollut minun mieleen. Mutta, koska otin hölmöyksissäni lapset mukaan ostoksille, tulimme tämän punaisen kanssa kotiin. "Punainen on Kiinan väri. Me ollaan Kiinassa nyt, äiti!", tuumasivat he. Yritän ajatella jotain positiivista väristä, kuten että se ehkä näkyy liikenteessä paremmin.

  ReplyDelete
 19. Mainio!

  (vaikka vielä enemmän tykkäsin siitä ihan manuaalisesta pelistä jota esittelit aiemmin blogissa)

  ReplyDelete
 20. Siis aivan ihana menopeli! ja punainen on just oikea vari, tosini kuninkaallinen sininenkin olisi varmaan ollut hieno! Ja lokasuojan kotka kruunaa kaiken

  Paivi Hollannista

  ReplyDelete
 21. WAU!!!Tuolla pelillä kelpaa kulkea...
  Suomenlippu kruunaa menopelin :)
  Täältä harmaasta ja sateisesta eteläisestä Suomesta terveinen!

  ReplyDelete
 22. wautsi mika vekotin!
  Lahetin linkin pojalleni sinne..josko innostuis vaihtamaan fillarin tuollaiseen peliin...

  ReplyDelete
 23. Tosi hauskan näköinen vauhtihirmu. Olisi kätevä meilläkin!

  ReplyDelete