Saturday, November 1, 2008

Kulkupohdintaa

Koulu muuttaa viikon kuluttua, vihdoinkin. Myöhässsä, mutta pakkohan se sentään on katto olla, myös muu kuin betonilattia on ihan kiva etenkin päiväkotipuolella...


Muutto helpottaa perheen arkea, sillä keskimmäisen ja kuopuksen koulumatka lyhenee viidestä kilometristä 700 metriin. Alamme kulkea auton sijasta polkupyörillä. Kuopuksella tosin riittää vielä rutkasti harjoteltavaa ennen katu-uskottavuutta. Joten nyt kysymys onkin kuinka saan hänet ja mahdollisen koulusta mukaan tulevan leikkivieraan kuljetettua kotiin.

Tosissani olen alkanut harkita tätä ihanuutta, joilla paikalliset kuljettavat puoli sukua, possujen ja konojen lisäksi.


Näin hieno merkkikin, Fumingda.


Tämä ruokakaupan edustalla kuvattu yksilö on luksusmalli, penkillä varustettu. Yleisemmin kuljetettavat istuvat tukevasti alhaalla lavalla.


Lisävarusteista kello on ehdoton, sen verran omissa ajatuksissaan kulkevaa väkeä kaduilla liikkuu.


Kuvioitu pinta toisi iloa matkantekoon.


Eikä niin epämukavaakaan, onhan jouset paikoillaan ja kylältä ostaisin pepunalustyynyt ja sateenvarjon.

Kaiken tämän saisi 35 eurolla. Harkitsen vielä, muita vaihtoehtoja en ole oikeastaan paikallisissa liikkeissä nähnytkään. Valinta lienee helppo.

5 comments:

 1. Ilman muuta tuollainen! Nään jo mielessäni tytöt köröttelemässä päivänvarjolla tuunatun pelin kyydissä, kikattelemassa.. Mahtavia muistoja jäisi heille varmasti tuollaisesta.

  ReplyDelete
 2. ui jui! Tuollaisenku saisi! vaihtaisin heti 70-lukuisen flower powerini tälläiseen menopeliin, vaikka kukkaratsustani pidänkin suunnattomasti!

  ReplyDelete
 3. Joo Joo! Mäkin tarvitsen ehdottomasti tuollaisen. Ja vaikka en tarvitsisikaan, niin haluan!
  Kannatan hankintaa!

  ReplyDelete
 4. Terveiset Hangzhousta!
  Täällä kans on paljon noita menopelejä. Välillä on käynyt mielessäni hommata tuollainen Suomeen matkaan. Maalla olisi mukava ottaa tenavat kyytiin ja lähteä raitille rilluttelemaan :-)

  ReplyDelete
 5. Voi miten viehättävä kulkupeli!
  Tuollaisella vois kulkea koko lapsikatraan kanssa... Suomen talvisäillä ei taida kannattaa yrittää ;) mutta ilman muuta siellä etelän mailla!

  ReplyDelete