Saturday, January 1, 2011

Toivelista

Uusi vuosi alkakoon hyvin ja kauniisti. Onnellisten tähtien alla.

Toivon erityisesti lapsille terveyttä, vähemmän lääkärikäyntejä ja koulumenestyksen jatkumista. Parhaita mahdollisia ystävyyssuhteita. Niin, lapsille sitä toivoo koko sydämestä hyvää. Kaikkien blogiystävienkin lapsille, aivan kaikille.

Itselleni toivon enemmän tyyneyttä, että oppisin olemaan parempi ihminen monessa suhteessa. Ja se onkin vain itsestä kiinni. Parempi minä vuonna 2011 -projekti onkin alkanut hyvin. Toisaalta olen ollut heräillä vasta tunnin...

Millaisia toiveita teillä?

6 comments:

 1. Sulla on hyvät toiveet. Ihan sitä samaa toivon minäkin. Kuinkas kauan teidän suomiloma vielä jatkuu?

  ReplyDelete
 2. Kaksi alimmaista kuvaa ovat niin kauniita, että silmäni kostuivat. Kaunis kaunis talvi-Suomi! Toivon, että helmikuun hiihtolomallamme on yhtä kaunista. Minä toivon myös meille kaikille terveyttä, aurinkoisia päiviä ja elämän iloa, jotain oikein positiivista uuttakin.
  Hyvää uutta vuotta ystäväni!

  ReplyDelete
 3. Samantyyppisiä toiveita täälläkin kuin mitä sinulla. tosin lisänä se että nykyinen tavaramäärän mikä kodeistamme löytyy, on pienennyttävä radikaalisesti.

  Mukavaa loppulomaa ja Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
 4. Tyyneys on kaunis sana.Ja olotila.Sitä toivoisin myös itselleni.Samoin kaikkea tuota mitä kirjoitit lapsilleni.Oikein hyvää vuotta 2011 sinulle Vilijonkka !

  ReplyDelete
 5. Ihan oikeita asioita ja samoja minäkin toivon... Tosin viime vuosi oli monella tavalla niin hurja ja kurja, että olen päättänyt olla toivomatta, ettei tule paineita nääs.

  ReplyDelete
 6. Onpa kauniita talvisia kuvia!

  ReplyDelete