Monday, January 24, 2011

Här igen!

Täällä päässä on yksi virkistynyt, lähes vallaton mutta myös väsynyt nainen! Takana erikoinen viikko pienehkössä ruotsalaisessa yliopistokaupungissa, jossa tapasin ihmeellisiä ihmisiä ympäri maailman. Aluksi syvä ulkopuolisuuden tunne meinasi vallata mielen, kunnes löysin opettajakunnasta porukkani. Ja ne oppilaat, oih, he olivat ihania ja taitavia ja luovia ja ahkeria ja uteliaita ja...

Tuntuu kuin olisin sukeltanut jonkun toisen elämään. Jonain iltana vilkkaan opetuspäivän ja ulkona syödyn illallisen jälkeen, hotellihuoneessa yksin romaania lukiessani pohdin, että kauankohan tällaisesta jaksaisin nauttia?

Kotiin on palannut energiaa puhkuva mamma. Olen levänneempi kuin loman jälkeen konsanaan!

11 comments:

 1. Ensimmäiset lumikuvat katsottuani ihmettelin, Suomessako taas...mutta sitten muistin sen opetusjakson! Hienoa, että nautit ja lepäsitkin! Seikkailut ovat elämän suola;)

  ReplyDelete
 2. Tuollaisesta omimmasta omasta saa aivan valtavasti voimaa selvitä myös tavallisesta arjesta ja sen rutiineista. Huomaan tätä kirjoittaessani miettiväni, että minäkin kaipaan just sitä samaa...

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia ja hieno kuulla, että reissu oli kovin onnistunut!

  ReplyDelete
 4. hauska kuulla!
  Eihän ne perheen (lue: lasten) kanssa vietetyt lomat niin lomia olekaan. Tuppaan puhumaan työmatkoista.

  ReplyDelete
 5. Välkommen tillbaka!
  Ihana kuulla, että oli latauttava reissu. Oih, noita lumikuvia ja tuota kolmannen kuvan kaunista sinisävyä. En malta odottaa, että pääsen Pohjolan talvimaisemiin muutaman viikon päästä, kun lapsella alkaa hiihtoloma.

  ReplyDelete
 6. Ihania ovat nuo talvikuvat! Onneksi on matka Hokkaidolle tiedossa...muuten voisi iskeä pieni epätoivo, kun ei ole lumesta tietoakaan.

  ReplyDelete
 7. Voi kun kiva, että työ virkisti! Mua vaan väsyttää, mutta mulla ei olekaan hotellin rauhaa ja ravintolaillallisia. Sellainen viikko olisi aivan mahtava!

  ReplyDelete
 8. Olen oikein onnellinen puolestas!

  ReplyDelete
 9. Peurankello, seikkailut, juu, ja sekin että jo Ruotsissa on aikas erilaista!

  Pandice, nyt vain suunnittelemaan jotain oivaa keinoa vastaavaan "pakoon".

  Elisabeth, kiitos.

  Piilomaja., oivasti todettu, työmatkojahan ne perhelomat kotiäideille ovat. Vieläpä rankkoja, kun asiakkaat odottavat niin paljon koska ollaan lomalla ja hauskaa on oltava.

  Kaisa, ihanaa että pääsette nauttimaan aidosta Pohjolan talvesta. Lunta nyt ainakin on riittämiin!

  Uusi Aamu, missä päin Japania asutkaan, en ole ihan päässyt blogissa selville? Nautinnollista matkaa!

  Liivia, yritä päästä ajoissa nukkumaan!

  Merja, kiitos!

  ReplyDelete
 10. En ole sitä ihan tarkkaan kertonutkaan ;) Mutta Tokiossa...eiköhän se jossain vaiheessa kun ehdin enemmän kuvailemaan tule selville muillekin :)

  Ja kiitos, vielä pitäisi malttaa jokunen viikko odotella...

  ReplyDelete
 11. No niin, tulin katsomaan Tukholman kuvia ja löysin myös Uumajan! Kiitos hyvästä seurasta!

  ReplyDelete