Friday, January 28, 2011

Löytö

Voi kuinka ilahduinkaan, sillä löysin minulle uuden lounaspaikan aivan lähistöltä. Eikä nimi ollut sen vähempää kuin Secrets of Africa. Vartin tuulisen mopoviiletyksen palkintona olen jo Afrikassa. Tai melkein ainakin.

Pieni mutta siisti tila viehätti ja hauskaa oli myös tilan monitoimisuus. 50 neliöön mahtui niin kyökki, ruokailupöydät, myytävät astiat ja teet, hillohyllyt, etikkapullorivistöt sekä vaatteet, kaikki sulassa sovussa. Tätä paikkaa ei saa unohtaa! Muistamisen varmistamiseksi toinkin kotiin purkillisen viikunahilloa - aika herkkua brien kanssa!

5 comments:

 1. Vau! Kerrassaan loistavaa myös, että paikan nimellä ei vaikuttais olevan yhtään mitään tekemistä sen kanssa mitä siellä myydään :).

  Lennokasta viikonloppua!

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
 2. tervehdys Suomesta

  Päätimpä kommentoida minäkin näin anonyyminä tosin. Olen vieraillut kiinassa 2 kertaa ja toukokuuksi taas liput odottaa passin välissä. Todella mielenkiintoinen maa, ensi shokin jälkeen viihdyin ja taas odottelen kevättä että pääsen tytärtä ja lastenlapsia tapaamaa. Shanghaiissa on vielä paljon ihmeteltävää:)

  ReplyDelete
 3. Luin taas roppakaupalla ihania postauksiasi.
  Toisella silmalla seuraan Al Jazeerasta tilannetta Egyptista.
  Teimme viisaan paatoksen muuttaa sielta ajoissa pois. Olimme tietoisia taman tyyppisen tapahtuman tulosta...Saa nahda miten tilanne kehittyy.

  Casablancassa on 'talvi' - sataa ja yhtakkia paistaa. Tai toisin pain. Onneksi ei ole kovin kylma, +16 tahan aikaan illasta, paivalla tietty lampimampi.

  Meinasin taas jaada melkein auton yliajamaksi suojatiella. Onneksi olen ylivarovainen enka luota etta kukaan pysahtyy.

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 4. Viikunahillo on ihan parasta!!! Täälläkin on eläydytty Egytpin tunnelmiin.. repi pari viikkoiset traumat auki.. vaan toivotaan, että kansa sielläkään ei luovuta ja saa tahtonsa läpi.

  Ja hei toi sämpylä!! nami!!

  ReplyDelete
 5. kukas tallaisen paikan on keksinyt perustaa? oletteko tana vuonna kiinassa uuden vuoden hulinoissa?

  ReplyDelete