Friday, April 9, 2010

Terveisiä juhlahumusta!Kolme omaa ja kolme lainatyttöä. Aarrekartta. Koiranpentuleikki. Karkkikulho. Siskonpeti. Uusi tuttavuus. Neljä kansallisuutta, monta aksenttia. Mutta kaikki konttaavat koiranpennut sanoivat WUH WUH!


Illan kutsumanimeni Miss Kada ja Miss Alva´s Mom ilahduttavat ja samalla hieman huvittavat, mutteivät kuitenkaan yhtä paljon kuin Mr Rohmst...öööö... Lapsiparat, kun joutuivat suomalaisten nimien perheeseen kekkereille!

7 comments:

 1. Kummallista, että kukot, kanat ja sammakot ainakin puhuvat eri tavalla eri maissa, mutta koirat, ne ihmisen parhaat ystävät, ääntelevät samalla tavalla kautta maailman.
  Siskonpeti, mikä kikatusta tuova ihana muisto kaukaisuudesta.

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa varsin mukavalta.

  Nimiasiat ovat hauskoja.Säilytin aikoinaan oman tyttönimeni naimisiin mennessä mutta täällä olen suosiolla miehen nimissä.

  Lasten koulukavereilla on nimiä kuten Nuha ja Maha, ja sattuneesta syystä nämä nimet ovat jääneet mieleen.

  ReplyDelete
 3. Vielä rapusista: Soitin muutamaan muuhun eläinkauppaan sillä en jaksanut enää juosta kaupasta toiseen ja pettyä kaloihin ja jyrsijöihin, joita vaan tarjoiltiin. Löytyi noita sinirapuja! Nyt pohdin tosissani... mies ihan pahaa-aavistamaton vielä. Luuli eläinkauppareissuani kai vitsiksi.
  Oletteko tykännet niistä? ovatko ne vilkkaita? Liikkuvatko päivällä vai vain yön pimeinä tunteina?

  ReplyDelete
 4. Anonymous, juu, eläinten puheen vertailu on hauskaa!

  Pikkujutut, no jo on nimiä, hih! Minkä kieleisiä ne ovat? Mandariinissä en ole törmännyt ainoaankaan sanaan, joka olisi myös suomeksi jokin, mutta Malesiassa oli niitä oli paljonkin. Heti kieli tuntui helpolta - mikä harha!

  ReplyDelete
 5. Eilen tänään huomenna, vilkkaita ovat, kiitävät pitkin kulhoa valon nopeudella, takaperin. Sitten hetki aivan paikoillaan ja fiuuuu. Kyllä ne minun mielestäni ovat eloisia ihan ympri vuorokauden. Välillä käyvät pessä lepäilemässä. Neljästä ravusta siellä kyhnöttää 1-2 koko ajan, siinä oven pielessä tarkkailevat maailman menoa.

  ReplyDelete
 6. Varmasti hauskaa.

  Itse kirjoittelen puhelimen muistiin vieläkin esim. Venlan äiti. Kun en tiedä heidän nimiään ja tuntuu jotenkin pöhlöltä kysyä, että kukas sä olet. Huomaan taas, kuinka Suomesta puuttuu luonteva esittelykulttuuri.

  ReplyDelete
 7. Nuha tulee Bangladeshista, Mahalla on juuret Palestiinassa.

  ReplyDelete