Tuesday, April 6, 2010

Pelastava pytty

Pikku hiljaa on tullut keräillyksi kauniita kiinalaisia kuriositeettejä. Jo noin vuosi sitten ostin sekatavarakaupasta perinteisen sylkykupin. Komean rohinasylyn lisäksi sinne saattaa laitta roskat ja kannelliset mallit toimivat myös yöpottina, jotka aamusella kuljetetaan lähimpää yleiseen vessaan.


Minä olen tutustunut hienoon punavalkoiseen yksilööni viimeisen vuorokauden aikana oikein tarkemminkin. Että kun seuraavan kerran joku ihmettelee miksi meillä nököttää kylpyhuoneen nurkassa sylkykuppi, voin todeta sen olevan aito käyttöesine. Onhan se hauskempaa antaa ylen kukalliseen, tuplaonni-kirjoitusmerkillä varustettuun emaliastiaan kuin arkisesti vain muoviämpäriin!

10 comments:

 1. Huh! Minun on tehnyt koko päivän huonoa, joten teemaan sopiva teksti, mutta vointi ei kyllä parantunut. Ja kiitos luojan, ettei tarvitse aamuisin kiikutella mitään lähempään yleiseen käymälään :)

  ReplyDelete
 2. Ou nou. Ylenannolle.
  Kiittelen muuten kun kuvasi ovat nyt isompia!

  ReplyDelete
 3. jestas, kaikkea sitä kuuleekin:D

  niin hienot kuvat taas.

  ReplyDelete
 4. Paranemistoivotuksia lähettää

  AnnaP.

  ReplyDelete
 5. Eikös ne kiinalaiset syö inkivääriä pahoinvointiin?

  ReplyDelete
 6. Hyva kun on pytty - kannellinen!
  Viruksen vai ruokapopon kanssako taistelet?

  BLOGitse

  ReplyDelete
 7. Toipumista!

  Pytty on hieno, jokatapauksessa.

  ReplyDelete
 8. Jestas sentään :D

  Vaan pikaista paranemista sulle!

  ReplyDelete
 9. Eilen tänään huomenna, kehityksen taso on niissä ihastuttavissa hutong-asuinkortteleissa kuin 1900-luvun alusta. Vesipisteitä joka taloryppäässä, mutta vessoihin matkaa usein parikin sataa metriä. Ja turistikin löytää ne helposti, ihan hajun perusteella... Että tavallaan ymmärrän ihmisten halun laittaa niitä matalaksi, kun peruskorjaus maksaisi maltaita.

  Piilomaja, no kappas, niinpä ovat. Tietokonalan ihmelapsena en itse edes huomannut. Mitähän olen säätänyt!

  Liivia, kiitos.

  Anna P. kiitos, yön jälkeen olo onkin jo oikein hyvä!

  Allu, liekö vaivaa johon kiinalaisten mielestä inkivääri ei tepsisi? Miusta se on niin kamalaa, että voisin vain entistä pahemmin. Inkiväärin on oltava varsisellerin ja anjoviksen sukulainen, niidenkään olemassaolon tarpeellisuutta en ymmärrä ollenkaan.

  Blogitse, ihan perusviirus. Kertaakaan emme ole kiinalaisesta ruoasta täällä sairastuneet, paitsi kerran Air Francen koneruoasta, mutta sitäpä ei taideta laskea, kun ruoka oli valmistettu Ranskassa!

  Pikkujutut, kiitos.

  Mizyéna, vointi jo hyvä, kiitos.

  ReplyDelete
 10. onneksi olkoo etta olette saastyneet sairauksilta. meilla on ollut ripulirallia vietnamin tuliaisina.

  ReplyDelete