Wednesday, July 14, 2010

TunnustuksiaKehtaako tässä myöntääkään, mutta olen käynyt kesän aikana ainoastaan yhdessä näyttelyssä. Sekin oli julkisella paikalla, Pariisin Luxembourgin puiston aitaan ripustettu mahtava valokuvanäyttely. Suuret ja upeat tunnelmakuvat rinnastivat paimentolaiselämää ympäri maailman. Samanlaista taistoa luonnonvoimia vastaan näytti arki olevan niin Malissa, Siperiassa, Lapissa kuin Mongoliassakin.


Toinen tunnustus. Tänään on juhlapäivä, sillä saamme oman nomadimme muun perheen kanssa samaan leiriin. Kivaa. Ei hän toki helpolla pääse, saa tuntea heti vastuunsa ja viedä illalla lapsen silmäklinikalle kontrolliin ja huomenna veneilyttää meitä merellä ja sitten pitäisi siirtää jääkaappi mökistä toiseen ja grillattua lihaa haluaisin saada syödäkseni ja... Että tervetuloa vaan kotileiriin "lomalle", armaani!

3 comments:

 1. oma armaani sanoo aina että "arki on parasta vaikka rankkaa:)" ihania hetkiä niin Sinulle kuin muullekin poppoollesi Vilijonkka ,lämpimästi hellettäkin uhmaten,
  muumimamma

  ReplyDelete
 2. oma armaani sanoo aina että "arki on parasta vaikka rankkaa:)" ihania hetkiä niin Sinulle kuin muullekin poppoollesi Vilijonkka ,lämpimästi hellettäkin uhmaten,
  muumimamma

  ReplyDelete
 3. Nyt hän saapuu, hyvä juttu! Oma mösjööni on ollut tavallista enemmän näkösällä tänä kesänä, ja mukavaa se on ollutkin. Grillata se ei kyllä osaa, mutta tiskaa hyvin.

  ReplyDelete