Sunday, July 11, 2010

Onnen aakkosia
Varjoisa syreenimaja, iloinen seura, hetken mielijohteesta lausutut kutsut, sangria, lentopallopeli kengurupallolla, Sibelius-elokuva, vilvoittava läpiveto... niistä on onnistunut kesäpäivä tehty!

7 comments:

 1. Voi miten ihana päivä!ja kauniit kuvat!uskon extemporeen elämän parhaiden hetkien kohtaamisessa.

  ReplyDelete
 2. Tässä oli hetkessä elämisen makua! Ihanat värit tuossa viimeisessä kuvassa.

  ReplyDelete
 3. Ex tempore -jutut ovat mukavia. Semmoisia hetkià ennen oli paljon. Kylààn mentiin/tultiin ilman sen kummenpia valmisteluja. Katsottiin vain, onko luuta pois oven pààltà!

  ReplyDelete
 4. Ihania kesäpäiviä teillä siellä, ystäväni!
  Kaappi on osissa. :) Testaamme ensi viikolla mahtuuko se autoon. Ellei se nyt jostain kumman syystä mahdu, niin laitamme sen väliaikaisesti autotalliimme.
  Soittelen, kun olemme saapuneet Suomeen, reilun viikon päästä. Onhan suominumerosi yhä sama?
  Bisous

  ReplyDelete
 5. Extemporejutut ovat useimmiten juuri ne onnistuneimmat. Vain tuo Sibelius-Filmin katselu arvelutti: luepa oikea elämänkerta (siis jo et ole jo lukenut), niin huomaat Ainon ja Jannen elämän olleen tosi raadollista, ei tietoakaan elokuvan autuudesta. Helteistä oleskelua ja uusia leikkimielisiä kisoja.

  ReplyDelete
 6. Onpa onnistuneet sävytkin näissä onnistuneen päivän kuvissa.

  ReplyDelete
 7. Kiitos kommenteista!

  Kaisa, sama vanha numero toimii.

  Anonyymi, Olen lukenut 10 vuotta sitten pariskunnan kirjeenvaihdon - rakkautta, kaihoa, epätoivoa ja myrskyä, muistaakseni. Mieheni on lukenut Sibeliuksen päiväkirjat ja referoinut mulle (yleinen työnjakomme) - surullista kamppailua alkoholismin ja luomistuskan kourissa. Itse asiassa musta elokuva välitti melko saman kuvan asioiden laidasta.

  ReplyDelete