Wednesday, September 19, 2007

Ylistys Blogistanialle!

Sain eilen kukkasia. En toki aviomieheltäni, mutta vierailevat appivanhemmat päättivät ilahdutta. Valkoisia preerianruusuja sekä lumimarjoja. Elämäni ensimmäiset preerianruusuni sain samaiselta pariskunnalta esikoisen synnyttyä. Ne olivat roosia, muistan kimpun edelleen elävästi, niin kaunis se oli.


Myös tämä kimppu on mielestäni ihana, toivottavasti säilyy pitkään.

Haluan jakaa teidän kanssanne , lukijani, tämän ilon, sillä kanssanne on ollut niin ihanaa. Hauskoja, herkullisia, ajatuksia herättäviä kommentteja on hienoa saada, omassa kommentoinnissani lienee vielä hiomisen varaa... Ja ilmeisen moni palaa aina silloin tällöin, vaikkei kommentoisikaan ja se on kivaa. Tämän blogin aluperäinen tarkoitus oli todellakin pakottaa itseni näkemään tässä hullunmyllyssä jotain positiivista ja sehän on toiminut! Nyt elämä kolmen kinastelevan lapsen kanssa kummallisessa maassa tuntuu huomattavasti mieluisammalta kuin keväällä. Ei toki ainoastaan blogin pidon ansiosta, mutta merkityksellistä tämä bloggaaminen kuitenkin on ollut. Olen myöskin saanut arvokkaaksi mieltämäni "vertaistukiryhmän" muista ulkosuomalaisista äideistä, on syntynyt ilahduttava kontakti muutamiin serkkuihini sekä tutustunut luoviin uusiin ihmisiin Suomessa.

Näiden kauniiden kukkasten myötä haluan kiittää teitä kaikkia olemassaolostanne!
Huomiseen.

11 comments:

  1. Kiitos itsellesi!
    Kurkkaan melkeinpä päivittäin josko olisit päivittänyt jo. Ja päivityksesi luen aina ilolla, kirjoitat ihanasti! Kommentoinut en ole ikinä, ja tuskinpa tämänkään jälkeen tulee kommentoitua, mutta ajattelin nyt vain ilmoittaa että olen uskollinen lukijasi :)

    syksyisiä terveisiä sateisesta suomesta!

    ReplyDelete
  2. Kiitos vaan sinulle! Itse nautin, kun voin lukea ulkosuomalaisen elämästä ja samaistuakin (kolme lasta allekirjoittaneellakin). Luen blogisi aina, kun se päivittyy.

    ReplyDelete
  3. Samoin: kiitos! En seuraa mitään muita blogeja, mutta sinun blogisi olisi varmasti kiinnostava, vaikkei sinua tuntisikaan... Olen myös muutaman kerran miettinyt, millaisin näkökulmin omasta, usein niin arkisen tuntuisesta elämästä pystyisi toisille luomaan kiinnostavan kuvan.

    ReplyDelete
  4. Kiitos itsellesi! Kaunis, mielenkiintoinen blogisi on minunkin iloni.
    Omat blogini ovat minullekin tuoneet niin paljon iloa elämään ettei ole tosikaan. Hassua jotenkin - mutta ihanaa.
    Jatketaan!

    ReplyDelete
  5. Virtuaalikukkasia myös täältä sinne. Blogisi on ihana - sekoitus suomalaista mökki-ihailua ja tyylikkään realistista pariisilaiseloa, mikä kiehtova yhdistelmä! Täällä tulee hyvälle tuulelle!

    ReplyDelete
  6. Kiitos sinulle! Blogisi luen aina, vaikkei kommentia aina tule jätettyäkään, kommentointia vasta opetellaan..

    ReplyDelete
  7. Kiitos sinulle! Kaunista blogiasi on mukava lukea. Itse olen myös laiskahko kommentoimaan... mutta täällä ollaan, säännöllisesti.

    ReplyDelete
  8. Merci à toi! Taallahan on tosi kiva kayda piipahtamassa. Haistelemassa miten teilla tulkitaan tata ranskalaista arkea, elamaa. Mielenkiintoista!

    Quel beau bouquet!

    ReplyDelete
  9. Blogisi on aina varma iloisen mielen tuoja! Sinulla on aikaa ja kyky havainnoida iloa pienistä arkisistä asioista ja ihanaa kun jaat sen kanssamme!

    ReplyDelete