Tuesday, November 16, 2010

SavussaMeillä savuaa, joka pöpelikössä ja lähikylän kadunkulmissa. Ihan oikeasti on ollut ihastuttavan kirkas ja kuulas alkutalven päivä. Mutta lieneekö meneillään jokin yleinen kaskeamisviikko ja roskienpolttokamppanja, en tiedä, kovasti tuo savun tuottaminen on muodissa... Kuten Shanghaissa, järkyttävä pilvenpiirtäjän palaminen. Reilu vuosi sitten Shanghaissa käydessä ihastelimme bambusta koottuja sekä kauniita että varmasti miellyttäviä rakennustelineitä. Enää en ihastelisi. Yksikin villi kipinä ja tulos on luettavissa päivän lehdistä. Eipä tullut silloin moinen vaara mieleenkään. Hurja maailma.

3 comments:

 1. Ylempi kuva on kuin maalaus ja alemmassa kuvassa on kauniit koristelut. Olen nyt innostunut arkkitehtuurista vielä enemmän koulun kurssin vuoksi. :)

  Puiset rakennustelineet ovat toki ympäristöystävällisempiä kuin metalliset,häviävät aikanaan luontoon.Mutta tosiaan onnettomuuksia taitaa sattua enemmän...

  ReplyDelete
 2. Minäkin ihailen tuota ylintä kuvaa, todella kaunis. Tosiaan kuin maalaus.

  Piti heti googlettaa tuo Shanghai, kun oli mennyt minulta ihan ohi. Surullista.

  ReplyDelete
 3. tasta tuli mieleen apulaiset. olen nahnyt singaporessa apulaisten pesevan ikkunoita ikkunan ulkopuolelta tasapainoillen siina ulkopuolella! tama kaikki 20. kerroksessa! muutama kotiapulainen kuolee joka vuosi taalla ikkunoita pestessaan.

  ReplyDelete