Monday, November 8, 2010

Kaunista
Mikä ihanan häikäisevän valon ja kunnon varjojen päivä!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

8 comments:

 1. Kiitos. On tosiaankin kaunista :))

  Harmitti kun en eilenkään kauniina päivänä päässyt kuvailemaan. Kurkkukipu pitää edelleen kotona toipumassa. Ihanaa kun pääsee edes "matkoille" täällä bloggerissa ja ruokaa kuvanälkään :)

  ReplyDelete
 2. Varjon näkyminen tarkoittaa sitä että aurinko paistaa! :)

  ReplyDelete
 3. Täälläkin kiinnitän huomion valoon. Sisällä ja ulkona. Ulkona on parina iltana ollut ihmeellinen valo... sitä en ole saanut kylläkään tallennettua. Eivät taidot riitä.

  ReplyDelete
 4. Moi!

  Tänne sinun sivuillesi "joskuskauansitten" eksynyt kiittää, kun kirjoitat elämänmakuista kuvaa Kiinasta. Kommentointiin en ole aiemmin sortunut :) Olen tällainen blogiton kummittelija.. Pidän kuitenkin tavastasi kuvata maailmanmenoa ja huomaan hyppääväni lukemassa juttujasi sangen usein.
  Nyt on pakko mainostaa, että Suomesta sinne päin maailmaa on huomenna lähdössä kuoro"kiertueelle" Semmarit. Jos kiinnostaa, käy kurkkimassa semmarit.fi sivuilta tulevien keikkojen tietoja ja hyppää vaikka mukaan kuuntelemaan, jos mahdollisuus aukeaa! Olen yhden kuorolaisen puolisko ja hihittelen, kun näin mainostamaan alan, mutta pala kotimaata olisi tarjolla siellä elävälle, niin en malttanut olla...

  ReplyDelete
 5. Ihania juttuja taas, puistokuoro ja luksusateria. Piristystä harmaaseen aamuuni, kiitos!

  ReplyDelete
 6. Kiitos, kaunista on.Piristi pimeää iltaa.

  ReplyDelete
 7. Valoja ja varjoja, siis kaunista. Edellisen postauksen ruokajuttu oli lähes uskomaton.

  ReplyDelete
 8. Ihanat kuvat!!!
  t. Maija

  ReplyDelete