Saturday, February 13, 2010

Testing, testing


Kuopuksella nousi eilen illalla kuume, joka laski buranalla, noustakseen jälleen aamuyöstä ja laskeakseen jälleen lääkkeen voimalla kokonaan. Nyt lapsi on pirteä kuin peikkonen. Toistaiseksi emme ole tehneet muutoksia matkasuunnitelmiimme, lapset kun ovat ennenkin kokeneet pikaparantumisia.

Mutta iltapäivällä sitten testataan lentokenttäviranomaisten tarkkuus. Leikkivätkö vain tärkeää kuumemittareineen vai jäädäänkö mahdollisesti kiinni kuumepotilaan salakuljetusyrityksestä... Elämässä täytyy aina olla hieman jännitystä. Eihän se vielä ole riittävästi, että perhe on matkalla ensimmäistä kertaa tropiikkiin.

Heippa.

9 comments:

 1. Hyvää matkaa!

  ...Jospa se tiikeribalsami-etikkavesi yhdistelmä pitäisi kuumemittarimiehet etäällä?

  ReplyDelete
 2. Oi ikimuistoista matkaa teille! Toivottavasti kuumeilu jää turvatarkastuksen tälle puolen. Huikeat lomanvietto-ohjeet, laitan ne heti tiedoksi ja materiaaliksi matkailututkijamiehelleni :D

  ReplyDelete
 3. Totta, lapset parantuvat usein onneksi nopeasti. Oikein rentouttavaa ja ihanaa lomaa teille! Kiinalainen ystäväni sanoi, että tiikerin vuosi tulee olemaan hyvä :)

  ReplyDelete
 4. Ihanaa matkaa teille ja toivottavasti pysytte terveinä. Matkan kuvasatoa odotellessa!

  ReplyDelete
 5. Pysykää terveenä ja huilatkaa ja huijatkaa lentokentällä minkä ehditte!

  ReplyDelete
 6. Matkakuume on ihan oikea tauti. Toivottavasti nyt vain sitä.

  ReplyDelete
 7. toivottavasti paasit reissuun. mekin oltiin malesiassa CNY, telttailemassa. laitoin blogiin paljon kuvia:-) mietin tanaan mika on mahtanut olla teidan kokemus malesiasta. meilla oli todella onnistunut telttailureissu!
  pia

  ReplyDelete