Tuesday, February 23, 2010

Juhlinnan makua

Poissa ollessamme on Kiinassa juhlittu uutta vuotta. Oikeastaan mekkalointi alkoi jo viikkoa ennen ja näemmän jatkuu edelleen, ainakin viikon. Raketeissa tärkeää on nimenomaan se ääni, joka pitää pahat henget loitolla, joten ilotulituksia harrastetaan vuorokaudet ympäri eikä pelkästään pimeällä. Niinpä maisemaan on ilmestynyt punaisia saarekkeita risteyksiin, porteille, parkkipaikoille, sinne tänne mihin vain muutama ihminen mahtuu kokoontumaan ja yhdessä pitämään hauskaa.

Vaan hauskanpidossa on vaaransa, vaikka täällä ilotulituksen ammattilaisia ollaankin. Sen sai tuntea nahoissaan kuskimme, joka oli saanut raketin kasvoilleen. Pitkä haava alkaa posken sivusta jatkuen nenän yli. Onni onnettomuudessa oli silmien säilyminen vahingoittumattomina joten hän voi jatkaa työssään meidän kuskina. Aika hurjaa touhua tämä juhlinta!

Viikon bisnesvinkki: Täällä olisi tarjolla hyvät markkinat suojalasimyyjille, moisia ei ole näkynyt ja raketteja ampuvat KAIKKI.

2 comments:

 1. Luulin että punaisia syksyn lehtiä siellä maassa pyörii.
  Hauskaa kotiinpaluuta teille!

  ReplyDelete
 2. Teillä oli näemmä yhtä tapahtumarikas loma kuin meilläkin... Ensimmäistä kertaa koskaan elämässäni emme poistuneet resort alueelta! Samanlainen rytmi oli meilläkin ja rentoa oli.

  Häämatkalla olimme Malesiassa ja ihmettelimme siellä myös noita saudipariskuntia. Me taas kiinnostuneena seurasimme, kun herrat pulikoivat meressä ja naiset istuivat mustissa kaavuissa rannalla. Itse sitten siinä bikinit päällä... Erään tavaratalon vessassa törmäsin hunnutettuun naiseen ja valehtelematta sieltä kaapujen alta paljastui varmaan kaunein näkemäni nainen! Olin aivan äimänkäkenä, kun alta kuoriutui huippumallin näköinen nainen.

  Ai kamalaa toi teidän kuskijuttu! Onneksi silmät säästyivät.

  ReplyDelete