Thursday, February 4, 2010

Näin kaunista!


Kuljin tänään kylänraitin päästä päähän. Se vaikutti hieman autiolta, ovat ilmeisesti osittain jo lähteneet uuden vuoden lomille kotiprovinsseihinsa. Suljettujen ovien ja peitettyjen ikkunoiden vuoksi huomasin paljon sellaista, mihin ei katse kaiken runsauden keskellä yleensä kohdistu. Kuten vaaleanpunaisiin harakanvarpaisiin erään kaupan ulkoseinässä. Varsi hilpeä meininki koko "ilmoituksessa". Olisiko ollut mainos, että kohta saapuvat sähkötäkit, malttakaa vielä muutama kylmä yö.


Sitten katseeni laskeutuikin kaunottareen. Oih, rakastuin heti.


Katsokaa nyt! Nuo värit, tuo sommitelma, sulottaret pulikoimassa ja kaiken kruunaa ihana sinisenturkoosi taustakuvionti!

Kyllä minä Raamattuni osaan, ainakin teoriassa. En varasta enkä himoitse, mutta vähän olen kyllä kateellinen, että joku on noin ihastuttavan vadin löytänyt ja minun kohdalleni osuu vain kirkkaan punaisia... Oli tämänkin kaupan ovi kiinni, mutta uuden vuoden jälkeen voisin mennä ja kysäistä kiinnostaisiko vaihtokauppa upouuteen punaiseen, onhan siinä sentään ruusuja.

8 comments:

 1. Yritä vaihtoa.
  Ellei onnistu niin sitten tarjoat rahaa.
  Lopuksi on kai vain unohdettava Raamattu...
  ...mutta ymmärrän että kippo on saatava.

  ReplyDelete
 2. Kalat on maalattu elävästi ja niihin on saatu liikettä.Lisbet

  ReplyDelete
 3. Ihana vati! Toivottavasti vaihtokauppasi onnistuvat! Tämä blogisi kuuluu vakioluettaviin. Esikouluikäisen kiinattaren äitinä on mielenkiintoista seurata elämäänne siellä ja varsinkin katsoa upeita kuviasi!
  -HLS-

  ReplyDelete
 4. Piilomaja, juuri tuossa järjestyksessä!

  Mizyena, minusta se on niiiiin Kiina, että nami.

  Lisbet, ja ne ei ole yhtään sellaisia mulkosilmäisiä, vaan oikein kauniita.

  HLS, kiva kuulla. Suomalaisillakin on nykyään monenlaisia yhteyksiä Kiinaan ja kiinalaisiin. Työmatkoja, kollegoita, adoptoituja lapsia, pelkästään Teknisessä Korkeakoulussa opiskelee satoja kiinalaisia! Minusta kuitenkin on yllättävän vähän aiheeseen liityviä blogeja.

  ReplyDelete
 5. Mäkin rakastuin tuohon vatiin! Ei voisi olla rakastumatta.
  Mites on, onko nuo siellä yhä tuotannossa vaiko jo antiikkia?

  ReplyDelete
 6. Liivia, on noita emaliastioita edelleen myynnissä. Mutta varmimmin niitä löytää Pekingin ulkopuolelta maaseutukaupoista, pienempien (alle miljoonan asukkaan) kaupungeista. Mutta ne ovat tosiaan yleensä punaisia tai punavalkoisia ja lähes aina ruusukuvioisia. Tai joillain joulutähdennäköisillä kukilla kuvioituja.

  ReplyDelete
 7. Todellinen kaunotar kyllä tuo kulho! Onnistuiko vaihtokaupat?

  ReplyDelete