Thursday, March 4, 2010

Valintojen edessä

Muistattekos taannoisen Bed & Breakfast Pumpernikkeli ideani? No kas, tänään ajauduin hotellitukkukauppakeskukseen! Että nyt tiedän mistä hankin edullisesti ja keskitetysti vuodevaatteet, pyyhkeet, sisäpuhelimet, ne kummalliset seinässä kiinni olevat hiustenkuivaajat, kirjoituspoytätarvikkeet, sun muut tärkeät. Liikkeestä toiseen harhaillessani tajusin olevan paljon myös sellaisia asioita, joille en ollut vielä suonut ajatustakaan. Kuten:


-millaisiin tohveleihin yöpyjä varpaansa saa sujauttaa


-kuinka ylelliseen saippuasettiin satsaan


-onko aamiaiskattauksen lautasliinarenkaat kultaiset vai hopeiset, sileät vai kenties krumeluuriset


-henkilökunnan asut, hyssykät, millaisessa asiakkailleni niiaan


-miespuolisen henkilökunnan kengät (jos sellaista edes on sillä tuskin tarvitsen), mutta kaikkea on hyvä miettiä etukäteen, että jos ja kun, niin millaisissa popoissa köpöttelee hän


-ja millaisen elämyksen asiakas kokee heittäessään nenäliinansa roskikseen? Sitäkään en ollut vielä älynnyt miettiä, nuhaista matkustaja poloista.

Näistä kaikista varmaan puhutaan hotellialan koulutuksessa. Mutta sellaiseen ei minulla nyt ole aikaa, sillä keski-ikä kolkuttelee eli etenen karttuneella elämän viisaudella (???) sekä vaistonvaraisesti. Noin karseita roskiksia en ainakaan hanki.

7 comments:

 1. Oletko huomannut, etta & merkki vaantyy teksteissa tallaiseksi:
  Bed &amp Breakfast

  Tuo on suoraan bloggerin hallintapaneelin sivulta napsastu ilman ; merkkia (se muuttaa teksin taas oikean nakoiseksi tassa kommenttiosiossa)
  ja
  itse postaukseen.

  Se on kylla hyva kun asut maassa missa kaikkea on todella helposti ja edullisesti loydettavissa!
  Nuo henkilokunnan asut on kylla yliveto. Sinulle sopisi Suomen lipun varit - sinivalkoinen kokonaisuus! Oh la laa! :)

  BLOGitse

  ReplyDelete
 2. Nuo tossut ovat kuin luotuja Pumpernikkeliin! Näyttävät ihan pumpernikkeleiltä! Kuulostaa milenkiintoiselta tuokin kauppa!

  ReplyDelete
 3. Kiinassa on kyllä valikoimaa, huh sentään. Mutta hanki nyt ihmeessa noita kenkiä jokunen pari, eikös Pumpernikkelistä joku puuha miehellekin irtoa. Apukokiksi jos ei muuta :)

  ReplyDelete
 4. Blogitse, kummallista, minun näytölläni & merkki on kuten pitääkin, ilman amppeja. Mites muut lukijat, miltä näyttää??? Ja asuista, "kaikkea" tosiaan löytyy valmiina - polyesteristä.

  Frost, sinähän sen sanoit, tossujen pohjan pitää olla ruskea ja päällinen vaaleanpunainen.

  Mizyéna, nimenomaan sen verran veikeät, että pitäisi ihan niiden täytteeksi palkata joku oikein soma nuori tyttö tai oikein pyöreämuotoinen herttainen tätyliini.

  Merja, okei, laitan kengätkin harkintaan, kaiken muun kanssa.

  ReplyDelete
 5. Oi joi, miten ihqussa tyokoltussa tulemme sinut tulevaisuudessa nakemaan!

  Missa tuo tukku on? Voisin vaikka piipahtaa. Ei silla etta kilpailevan yrityksen perustaisin, mutta Suomessahan mun perheella on matkailuyritys :-)

  ReplyDelete
 6. Hilpeää!
  Roskiksissa on valinnanvaraa - ja sitten kuitenkin kaikki on ihan samanlaisia.

  ReplyDelete