Thursday, March 18, 2010

Sattumalta

osuin Red Lantern House -nimisen hostellin kohdalle. Tästä olin kuullut kehuja ja tätä aion kehua vastedes kaikille kyselijöille! Tämä viehättävä majapaikka sijaitsee perinteisen hutonkialueen sydämessä, vilkkaan ostoskadun sivukujalla ja tarjoaa lepoa kaipaavalle hiljaisen vetäytymismahdollisuuden. Edullisimmillaan yönsä viettää 6 eurolla neljän hengen huoneessa. Lemmenpariskunta halunnee huoneen kahdelle toisen kerroksen parvelta omalla kylpyhuoneella, mutta joutuu maksamaan luksuksestaan 28 euroa.

Kunhan kevät koittaa taidan pakata perheen autoon ja viedä heidät viikonloppuretkelle todellisen elämän keskelle historiallisen Pekingin sydämeen. Saamaan lisäinspiraatiota tulevaa B&B-uraani varten...

10 comments:

 1. Oletko muuten nähnyt Punainen lyhty (Raise the red lantern)-elokuvan? Kannattaa katsoa, jos et ole nähnyt.

  ReplyDelete
 2. Mulle tuli heti hillitön halu lähteä sinne! Ehdottomasti ihana hotelli, johon tekisin varauksen. Hitsi kun nyt muutakin matkaa pukkaa, ettei tästä nyt ehdi...

  ReplyDelete
 3. Näyttää oikein söpöltä paikalta! Ja onpa halpaa, eihän tuo ole todellista? Siis ihan länkkärituristit pääsee yöpymään noin halvalla, ettei niiltä pyydetä jotain lisää?

  ReplyDelete
 4. Allu, en ole nähnyt, laitan korvan taakse jos vaikka osuisi jossain silmiin! Kiitos vinkistä.

  Liivia, maailmassa on niin kauhean monta paikkaa jossa "pitäisi" päästä käymään.

  Kenza, kyllä tämä ihan ulkkaripaikka on. Saman korttelin toisella laidalla oli hostelli kiinalaisille, jonne ei ulkkareita edes huolittu. Siellä yö neljän hengen kellarihuoneessa olisi maksanut 2 euroa...

  ReplyDelete
 5. Näyttääpä viehkolta paikalta. Pakko kyllä todeta, että ryhmämajoitusajat ovat olleet ja menneet (myös ilman lasta), mutta ei tuo hinta omasta huoneestakaan päätä huimaa!

  ReplyDelete
 6. Voi, että! Seuraava Austalianmatka tehdään kyllä Pekingin kautta!

  ReplyDelete
 7. Anu, sama täällä!

  Nina, no moi!!!!! Olen kanssasi ehdottomasti samaa mieltä. Muistakaa matkata vuoden sisällä, jotta voin laahustella katuja teidän kanssa!

  ReplyDelete
 8. taytyy pistaa korvan taakse. yksi ystava perheineen on tulossa sinne paasiaista viettamaan. mutta koska ovat amerikkalaisia he 'suorittavat' lomiaan. joskus aika hengastyttavaa kuunnella. vahemman sita sellaista hengailua ja fiilisten imemista.
  nahtavyyksia, nahtavyyksia se olla pitaa. muistan itse kun sen ainoan kerran olin pariisissa ja jotenkin vaivautuneena mentiin eifeliin..
  paras muisto oli tietenkin joku baari; punaviinia ja juustoa jossain mihin eksyttiin. juuri sita mita ei osannut etsia mutta se tuli vaan eteen.

  ReplyDelete
 9. Tuonne kun pääsisi :)

  Leppoisaa viikonloppua!
  AnnaP.

  ReplyDelete
 10. aivan ihana ja romanttinen!suunnittelen matkaa pekingiin ensi kesänä. Kunhan päivämäärät selviävät, taidan yrittää varata tuolta huoneen. Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete