Wednesday, September 30, 2009

Jännää"Lehti" täyttää viikon kuluttua yhden kuukauden, jolloin hänet myös vieroitetaan emostaan. Samalla muuttuu monta muutakin asiaa, sillä hän saa uuden häkin, kotikieli vaihtuu englannista suomeksi ja hellivien käsien haju vaihtuu vallan eriksi. Naapurihäkissä asustaa hamsteri-isän sijaan kaksi kuikuilevaa jättiläismarsua.

Cilla saa kauan odottamansa lemmikin. "Lehti" tulee meille!

7 comments:

 1. Onnentyttö, ainakin meidän erään lemmikittömän näkökulmasta. Hyvä nimikin:)

  ReplyDelete
 2. Mun sydäntä särkee ihan kun meidän pojat ei voi saada kissoja.
  Toin niille Pariisista pienet lelukissat ja voi miten ne on rakkaita.
  Kiwi ja Cerise ovat kuulemma nimet.
  Kyllä joku pieni eläin olisi niin terveellinen itse kullekin.
  (paitsi allergiselle kuten minä...)

  ReplyDelete
 3. Liivia, satuin kysymään mahdollista jo mietittyä nimeä puukujan oksien alla kulkiessamme, siitä nimi. Onneksi en esittänyt kysymystä esim. ruokakaupassa makkaraosastolla tai autotallissa. Olla nyt Nakki tai Pyöränpumppu.

  Violet, meille ei myöskään kissa tai koiraa tule minun allergiani vuoksi, mutta nuo jyrsijät näyttävät menevän hyvin. Ja ovathan tuollaiset häkkieläimet jotenkin helpompiakin, ei tarvitse lähteä vesisateeseen lenkille.

  ReplyDelete
 4. Voi Cillaa ja Lehti-hamsteria! Voin uskoa, että siellä ollaan innoissaan. Meille on kinuttu niin kissaa, kania kuin koiraakin, muttei voida mitään noista ottaa allergiani takia (sitä paitsi pelkään koiria!). Onneksi pehmoeläin Heikki-hylje on lähes elävä. terkkuja sinne!!

  ReplyDelete
 5. Voi "Lehti" pikkuista, kuukauden vanha ja joutuu opettelemaan uuden kielen. Mutta sehän sopii teidän perheeseen monta kieltä yhtäaikaa. Cillalle terveisiä! Olen iloinen hänen puolestaan.

  ReplyDelete
 6. Noinhan ne nimet meilläkin usein muodostuu:D Paikalla ON siis väliä.

  ReplyDelete
 7. Onnea uudesta perheenjäsenestä. Meillä on nyt kuukauden verran ollut syyrialainen hamsteri Eppi. Mitä lajiketta Lehti on?

  ReplyDelete