Friday, September 26, 2008

Päättämättömiä päätöksiä


Nyt alkoi loma, viikon lepo ennen loppuvuoden rutistusta. Tämän kokoiseen lössiin mahtuu jo erilaisia lomailijoita, joilla on toisistaan varsin poikkeavia unelmia ja toiveita.


Minä haluaisin Sisä-Mongoliaan ja yöpymään jurttaan. Mies ei ihan tiedä, ehkä katsella kotikaupungin nähtävyyksiä tai lentää jonnekin Kiinassa. Esikoinen unelmoi tosieksotiikasta (mitä lie?), keskimmäinen hiekkarannasta ja "lyksit" hotellista (maan ainoa kunnon hiekkaranta kohtasi kaksi päivää sitten tornadon ja lisää jännää säätä tulossa). Hännänhuippuna kuopus haluaisi paijata kissaa (jonka ehkä voimme järjestää). Ayin mielestä meidän kannattaisi aivan ehdottomasti hilpasta Keski-Kiinaan ihmettelemään vuoria, hmmm.


Helpointa lienee jäädä kotiin, hypätä lisää ruutua kotikadulla ja syödä jäätelöä (jos uskaltaa ottaa melamiiniriskin). Onneksi kirjahyllyssä on vielä monta lukematonta Suomesta tuomaani kirjaa, herkut edullisia ja seura parasta mahdollista.

9 comments:

 1. Ehdottomasti Afrikkaan joululomalle! Täältä ei löydy jurttia mutta zulu-majaan pääsee yöpymään, ja muuten löytyy vuoria ja patikkapolkuja, hiekkarantaa ja palmuja, kaupunkihuminaa ja luonnon rauhaa. Niin ja telttamajoitusta löytyy myös luonnonpuistoissa.

  Tulkaa, tulkaa! Autamme järjestelyissä ja seassa voi vaikka viettää vähän suomalaista jouluakin meidän kanssa. Yllytä lisää niitä lapsia.

  ReplyDelete
 2. Krisse, niinpä. Katsotaan, otan kyllä yhteyttä mikäli yhtään näyttää perhe vihreää. Itse vaikka muuttaisin E-A:n, vaikka Kiinakin on jees! Tervetuloa tännekin!

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa ihan sille, että teillä on ainakin vuoden lomat suunniteltuna kun vuoronperään toteutatte kunkin toiveita. Minusta kyllä tuo kuopuksenne kissa-toive on ihan herttaisin ja siitä on hyvä aloittaa.

  ReplyDelete
 4. Kissoja ei muuten täällä kauheasti näy, ne varmaan pidetään sisällä. Onneksi meidän lähi-rautakaupassa on kaksi kissaa jotka luiruilevat siellä hyllyjen välissä. Niitä saa silittää :)

  ReplyDelete
 5. Guilin on ehdottomasti nähtävä omin silmin. Paikka joka on innoittanut kaikenlaisia taiteilijoita kaikkialta maailmasta. Aivan SUPER.

  ReplyDelete
 6. Odotan kieli pitkälle mihin päädytte.
  Tosieksotiikka
  kuullosti mielenkiintoiselta...otaisin sen. Minua ei ihan jurttaan saa. Kai.

  ReplyDelete
 7. Mikäpä kotona ollessa, vaikka suunnitelmatkin kuulostavat varsin hienoilta. Mukavaa lomailua, mihin päädyttekin!

  ReplyDelete
 8. Joskus parhain loma voi loytya ihan kotinurkilta, jollei ihan kotoa. Kun koko perhe koolla, miksei seurapelejakin perheen parissa (!?) ;) ja hauskoja hetkia kaikki koolla. Joskus ihan vain tama voi olla se juttu taattuun lomaan. :)

  Mukavaa lomaa, mita sitten paatattekin tehda :)

  ReplyDelete
 9. Tamakin tytto taalla Kapkaupungissa keikkuu, missapain E-A:ta Kristiina huitelee?

  Lomavaihtoehdoista valitsisin myos sen tosieksotiikan. Mongoliakin kavisi jos siihen sisaltyy hevostelua!

  Kissansilitys on kylla mahtava toive. Naapurin poika myos esitti aidilleen kesalomatoiveen joskus muinoin ja aitinsa odotti etta tuleeko sielta nyt Linnanmaki vai Visulahti. No, poikapa halusi pyorailla kylakauppaan..

  ReplyDelete