Friday, September 5, 2008

Miesten päivä / Men's day


Lapsi hoitoon, kiirettä pitää, töihinkin pitäisi ehtiä.


Klommo, viiru, tässä yhdessä hiljaksiin se todetaan. Kuinkas tässä näin on käynyt? Pitäisikö johonkin toimenpiteeseen ryhtyä?


Loistava juttu kun japanilaiset ovat tehneet vanhasta taulusta ison julisteen niin säästyy taidekopioija mittakaavan muuttamisella. Valmista parissa päivässä.


Vartijoidenkin pitää saada lounasta ja lepuutella hieman jalkojaan. Keskipäivän kuumuus tuntuu kropassa, varsinkin polyesteriuniformu päällä.


Floristi tuskin räpsivää turistia huomasi, ajatukset hetkisen kuluttua valmistuvassa kukka-asetelmassa ja kenties tulevassa viikonlopussa.

750 000 000 kiinalaiseen mieheen mahtuu monenmoisia, niin ahkeria, laiskoja, fiksuja, tampioita, ujoja kuin räväköitäkin... Yleistyksiä tulisi muistaa välttää.

5 comments:

 1. Nuo ensimmäisen kuvan bambuiset lastenrattaat taitavat olla jo katoavia aarteita.Ostin ensimmäisellä Kiinan komennuksella sellaiset Pekingistä. Maksoin laowaihinnan, 70 rempulaa eli n.7 euroa...
  Olen pitänyt niissä kesäkukkasia terassilla, lastenrattaina eivät ole päässyt toimimaan.

  ReplyDelete
 2. Oletko jo pannut merkille, kuinka kauniita useimmat kiinattaret ovat ja kuinka harvassa ovat komeat kiinalaismiehet.

  ReplyDelete
 3. Hyvä miesraportti. Ja juu, noin isoon joukkoon mahtuu monenlaista.

  ReplyDelete
 4. Mulla on nyt vähän outo olo kun katselen näitä kuvia, kun olen koko yön lukenut Mankellin Kiinalaista. Joka on tietysti fiktioo, mutta Pekingissä kuitenkin tapahtuu. Eikä mitään kilttejä juttuja, ja sitten tässä kiinalaiset miehet niin säyseästi puuhailee.

  ReplyDelete
 5. Ihana blogi sinulla! Olen seurannut sitä jonkin aikaa... Näin on, että isoon joukkoon mahtuu monenlaista, kun mahtuu pienempäänkin..

  ReplyDelete