Thursday, June 21, 2007

Harrastuksen pauloissa

Kun ihminen innostuu harrastamaan jotain niin haluaa sen olevan tietenkin varusteiltaan mahdollisimman miellyttävää ja helposti esilleotettavaa. Kävelysauvat roikkuvat naulakossa heti ulko-ovan pielessä, nuottiteline sojotta valmiina avattuna olohuoneen nurkassa, ompelukone lojuu pöydänkulmalla odottamassa hurauttelijaa.


Malmölaisen herrasväen innostuessa rantaelämästä tulee oman uimakopin hankinta harkintaan. Paikallinen rannanomistaja vuokraa mielellään uimakopille tontin, jolle sitten nousee harrastukselle tuikivälttämätön varasto. Eipä tarvitse jokaiselle uintireissulle pakata makuualustoja, grilliä, päivänvarjoa, lentäjäntuoleja, hiekkaleluja ja aurinkovoiteita auton takakonttiin tuskanhiki otsalla.


Todelliset harrastajat eivät enää tyydy samanlaiseen koppiin kuin naapurilla, vaan uskaliaasti maalaavat sen mieltymyksiensä mukaiseksi, jolloin harrastuksesta muodostuu kokonaisvaltainen elämys. Jollen nyt sitten täksi(kään) kesäksi sitä omaa mummonmökkiä saa, niin ehkä tällaisen korvikkeen sentään voisin jonnekin itäuusmaalaiseen rantaan pusata? Vuokraisännät lähettäkää meiliä!

4 comments:

 1. Noi ovat tosi kauniita. O len tutustunut uimakoppeihin Calais’ssa, mutta siellä niiden maalaaminen muuksi kuin valkoiseksi on kielletty.Kieltämättä sekin on kaunis näky kun valkoiset mökit seisovat kolmessa rivissä piiitkänä letkana. Kaikki väriltään samanlaisia, mutta kuitenkin..

  ReplyDelete
 2. Voi ihanuuden ihanuus!!!
  Sievääkin sievempiä ovat pikku uimakoppilaiset mukavissa riveissään!!
  Olisi mukava katsella niitä ihan paikanpäällä!Tallustella ympäriinsä ja vain hymyssä suin ihastella!!!
  Nyt tuli kyllä matkakuume!!!

  ReplyDelete
 3. Hei!
  Miten jussi meni ja mikä on lomalaisen olo? Yritin laittaa "lomapuhelimeesi" viestin, muttei tainnut tulla perille.
  Lämpimät halaukset sinne!! :)Naapuri Riemukaarelta

  p.s. muutto elokuussa; saimme sen talon S-G:istä!!

  ReplyDelete
 4. Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

  ReplyDelete