Monday, February 20, 2012

Kertokaa ny

mistä tämäkin johtuu!



Että kun julkisessa tilassa on suuri vitriini, jossa säilytetään ja pidetään ohikulkijoiden ihailtavina palkintoja on ne työnnetty takaseinää vasten mahdollisimman kauaksi. Takarivin plakaattien tekstejä ei näe koska ne ovat tiiviin eturivin takana ja eturivin tekstejäkään ei näe koska ne ovat niin kaukana.



Tämä asettelutyyli jatkuu myös meillä kotona tarmokkaan kotiapulaisen toimesta: sohvapöytäkirjat on aseteltu pinoon aivan reunalle, juomalasit kaapissa hyllyn takareunaan mahdollisimman tiiviiksi ryppäiksi, siivouskomerossa pesuainepullot samaten.



Huomenna saapuvat vieraat pääsevät myös heti ensimmäiseksi tutustumaan reunaideologiaan, sillä vuoteetkin on pedattu tällä perikiinalaisella tavalla, tyynyt ja täkit huojuvat pinoina takareunassa.

Tietääkö kukaan?

5 comments:

  1. Karseeta. Ne eivät ehkä oo kuulleet kultaisesta leikkauksesta? Tai ehkä joku hirmuvaltias on säätänyt niin.

    ReplyDelete
  2. En tiedä, mutta ehkä on hyve, että jää ikään kuin tilaa lisäkamalle? ;D

    ReplyDelete
  3. Oisko heidän hyllyt perinteisesti vähän epävakaan huojuvia niin ettei uskalla mitään laittaa ihan reunalle :D

    ReplyDelete
  4. Meillä on näky sama ayi:n siivoamisen jälkeen - KAIKKI tavarat hyllyn perällä rivissä kylki kyljessä! Joskus nyppii, että miksei hän voi asetella tavaroita takaisin silleen kuin ne oli ennen hänen pyyhkimistään... MUTTA EI. En jaksa enää marmattaa siitä. Kauneus on katsojan silmässä - pätee kai tähänkin.
    Terkuin, Maarit

    ReplyDelete
  5. sanky meilla pedataan juuri noin koska silloin 'sanky tuulettuu' kun taalla on aina kostea ja kuuma
    pia spore

    ReplyDelete