Monday, February 13, 2012

Päivän ihmetys


Niin on Pekingissä kaikki mahdollista, että ostoskeskuksen edessä ruska jatkuu jo neljättä kuukautta.Vaan lähemmin katsottuna paljastuu hilpeä totuus. Tekolehtiä ja -oksiahan ne, oikeissa puskissa. Niin, mikäpä täällä aitoa olisi?

En voi olla miettimättä sitä "puutarhuria", joka on määrätty tikkaineen kiipeilemään kuuden metrin korkeuteen. Ajatteliko hän oikeasti olevansa kauneuden asialla vai suorittiko työn siinä missä minkä muunkin?

7 comments:

 1. Mekin mentiin Kiinassa lankaan ja ihailtiin kirsikan kukkia puussa, mutta ne olikin feikkiä. Olivat olleet niin salakavalia, että maahankin oli laitettu terälehtiä ja kaikki näytti aidolta.

  ReplyDelete
 2. No huh. Ehkä jotenkin ymmärrän vielä (tietyssä ympäristössä) tekoviherkasvit, mutta että ihan ruskankeltaisia lehtiä. Et taida enää vähästä hätkähtää siellä! Tuli mieleen ne naiset, jotka kotitaidenäyttelyssäsi ihailivat IKEA- mattojanne.

  ReplyDelete
 3. Miltähän näyttäisi täällä Uudellamaalla Lapin punaiset "teko-ruska-varvut" pihalla syksyn pimeällä. Voisi olla aika veikeää. Eiköhän sieltä kohta tule laivalastillinen kestoruskaa meidänkin kauppoihin.

  ReplyDelete
 4. Ei siis mitään väliä, vaikkei syksyä kalenterin mukaan elettäisikään... eikö pitäisi enemmänkin tekolunta heitellä puskien päälle?

  ReplyDelete
 5. Juurikin samaa mietin,kuinka kauan on mahtanut mennä noiden lehtien kiinnittämisessä...Onnistunut ruskahuijaus.

  ReplyDelete
 6. Toisaalta...ajattelin tässä juuri ryhtyä värjäämään vähän tukkaani. En ehkä syksyn sävyihin, mutta puutun "luonnon estetiikkaan" kuitenkin. T2

  ReplyDelete
 7. Feikkiä ja silti kaunista. Mutta miten sitten, kun kevät saapuu ja silmut aukeavat? Nypitäänkö tekolehdet irti vai työntääkö luonto ne vaan pois ja lakaisupartiot saavat taas hommia?

  ReplyDelete