Monday, February 6, 2012Keskimmäinen on taas pitänyt ihanan bulgarialaisen silmälääkärin leivissä... Silmät ovat ryppyilleet vuorotellen ja molempien vanhojen tuttujen sairauksien voimalla. Onneksi kivut ovat olleet "kohtuullisia". Vaan näin äidin näkökulmasta ihan törkeää, että kehtaavat sairaudet kiusata lastani näin. Mitä vain tekisin, jotta loppuisivat.
Lääkäri sanoi, että lapsen silmille olisi Pekingiä parempi asua jossain lämpimässä ja kosteassa paikassa sekä viettää hyvin tasaista elämää. Sellainen kelpaisi muuten minullekin! Sehän on melkein lääkärin määräys! Sitä kohti.

3 comments:

 1. Fiksusti sanoi lääkäri! Suomessahan jotkut lääkärit ovat alkaneet kirjoittaa potilailleen liikunta- tai kulttuurireseptejä. Mikä ettei siis myös lähde tropiikkiin- tai stabiilimpi elämä-reseptejä! Ottaisin itse mieluusti molemmat vastaan.
  Halauksia sinne & toivottavasti tytön silmävaivat helpottavat.

  ReplyDelete
 2. Voi miten kurjaa. Oman lapsen sairastamista on varmasti hirvittävän raskasta katsoa sivusta voimattomana. Voimia siis teille. Ainakin huumori tuntuu säilyneen. Ja kuumaan ja kosteaan, sinne voisin minäkin palmun pieleen riippumattoni ripustaa.

  ReplyDelete
 3. Tsemppiä teille! Meidän vierashuone ottaa tänne kuumaan ja kosteaan vastaan vieraita melkeinpä milloin vaan jos vähän saadaan ennakkovaroitusta. Tulkaa silmälomalle. Haleja.

  ReplyDelete