Wednesday, February 1, 2012

Yllätys

Elinkustannukset nousevat kohinalla myös Kiinassa, mutta suurilla kaupoilla on ilmeisesti edelleen mahdollista saada palkatuksi työntekijöitä hyvinkin halvalla. Niin on oltava, miten muuten kannattaisi laittaa joku avaamaan jokaikinen hammastahnalaatikko, kiinnittämään kahden euron tuubeihin varashälyttimet ja sitten vielä tunkemaan kokonaisuudet takaisin laatikoihin?

Jännää tässä on myös se, että ystävättäreni poistui kaupasta hälyttimineen päivineen ilmaan mitään ääniefektejä. Laatikon sisältämä yllätys kotona oli aiheuttanut pientä hilpeyttä.

3 comments:

 1. No hyvänen aika. Aloin miettiä noiden hälyttimien hintaa... ja tuota turhaa muoviroskaa mitä noista tulee... aika käsittämätöntä.

  ReplyDelete
 2. Merja, luulen olleen tarkoitus, että kassalla poistaisivat nuo hälyttimet, mutta jokin koko prosessin suunnittelussa on mennyt vikaan kun eivät poistaneet ja ei hälyttänyt. Tuo hälytinhän on sellainen joita käytetään vaatteissa.

  ReplyDelete
 3. Heh! Melkomoista hälyttimien viljelyä tuollainen. Ymmärrän, että hälyttimiä kiinnitetään kalliimpiin tuotteisiin, vaatteisiin ym, mutta että ihan hammastahnatuubeihin.
  Tuliko muuten kaappinne turvallisesti perille? Onko se jo mökillä?
  Halauksia

  ReplyDelete