Monday, December 28, 2009

Mielikuvat oikeiksi


Meneillään oleva piipahdus Suomeen on perheelle hyväksi monella tavalla. Muisti mokoma oli tehnyt tepposensa ja vääristänyt mielikuvissa Suomen talven pelkäksi vesisateeksi, kotitalomme nuhjuiseksi rääpäleeksi ja ystävät liian kiireisiksi. Suureksi onneksi kaikki olikin harhaa. Mökillä tosin oli juuri niin kylmää ja hiljaista kuin aavistelinkin. Siellä ainoastaan pikaisesti piipahdimme ja totesimme sen saavan jatkaa talvihorrostaan. Lunta lienee tullut puolimetriä lisää sitten näiden kuvien, joten horrosta tuskin uhmaa mikään häiriö.

Välipäivät jatkunevat kaupungissa pulkkamäen ja pihasaunan väliä ravatessa - siis suomalaista talvilomailua parhaimmillaa!

6 comments:

 1. Onneksi mielikuvat olivat vääristyneet ja lomanviettonne kuulostaa kovin eksoottiselta verrattuna normaali postauksiisi ;)

  ReplyDelete
 2. Olipas mukava yllätys nähdä täällä välillä kotoisia maisemia! :)

  ReplyDelete
 3. Tàmà joulun aika on tosiaankin ollut kuin ennen vanhaan lapsena. Valkoinen ja pakkastakin sopivasti. Saatte mukavia muistoja.

  ReplyDelete
 4. Minulla muisti on romantisoinut kaiken,etenkin joulun vieton suhteen, joten saattaisi olla että putoaisin korkealta ja kovaa. Jää nähtäväksi.

  ReplyDelete
 5. Tuntuu kuin jokainen kuva kertoisi odottavansa kesää. Ja nyt minäkin.

  ReplyDelete
 6. Nuo värit! Muistan ne aina. Ja haaveilen pihamökkiämme samoihin väreihin.

  ReplyDelete