Tuesday, December 15, 2009

Ja jouluna sitten syödäänKuopus väitti syöneen koulussa jouluruokaa. Tarkemmin haastateltuna oli syöty riisiä ja kanaa. Hmm, vallan uusi versio jouluruoasta, mutta täydestä oli mennyt!

Olen jo vuosia hoitanut jouluruokaostokseni aatonaatonaattoiltana puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Yleensä silloin välttyy ruuhkilta ja saan luistella käytävillä lähes yksin. Silloin kaikkea vielä on ja aattoaamuna noukin vain maitoa ja leipää. Tuntuupa ihanalta ajatukselta päästä Porvoon Cittariin, siellä kun tuntuu astetta siistimmältä ja järjestelmällisemmältä se touhu kuin joissain muissa paikoissa...

7 comments:

 1. Hei! :) Heitin jouluisella haasteella blogissani: http://pebaline.vuodatus.net/blog/2281450

  ReplyDelete
 2. Jotenkin aavistan mitä ajat takaa Cittarilla ja siisteydellä mutta joka tapauksessa; noi kalat puljuissaan on upeita!

  ReplyDelete
 3. voi voi cittari kuulostaa jotenkin tosi kivalta. melkein kuin kauppatori taalta katsottuna.

  ReplyDelete
 4. Mutta Porvoon cittarissa on aina järkyttävä väenpaljous! Tosin en ole käynyt noin viime tipassa... :)

  ReplyDelete
 5. Heh! Bulevardin S-marketin väljät käytävät siintävät täällä mielessä, vaikka voin uskoa, että Pekingin kaaos on aivan toista luokkaa kuin täällä. Mutta joskus sitä oikeasti vain kaipaa rauhallista ostosten tekoa (minulla ei ollut kovin sellainen juuri äsken MP:ssä.. Jouluruuhkaa alkaa olla ilmassa!)
  Bisous!

  ReplyDelete
 6. Tiedän tasan mitä tarkoitat. Kävin tänään Benettoninilla ja jo se tuntui, kun olisi ulkomailla ollut :D Lapsetkin aina sanoo, että siellä tuoksuu ihan Stockmannilta :D

  ReplyDelete
 7. Voin kuviteella, vaikka minustakin kalat puljuissa ovat kivan näköisiä.
  Minä pääsen Cittariin, vain jos saan jolta kulta kyydin, joten eksoottinen paikka mulle. Sitten tutkin kaikkea ja olen kuin ulkomailla:)

  ReplyDelete