Monday, December 7, 2009

Juttuja


"Meidän itäinen naapuri on hieman tylsä. Kotikin sisustettu vain ruutukuosein. En minä heillä kylässä ole ollut, mutta kun tuulettavat niitä täkkejään siinä talon edustalla, niin siitä tiedän."


"Nämä ihastuttavat kukkatäkit perin äidiltäni, joka oli saanut ne lahjaksi jo Maon aikana. Ovathan ne hieman haalistuneet, mutta ajavat asiansa öisin pakkasasteiseksi kylmenevässä hutonkiasunnossani. Kun vain muistan tuulettaa täkkejäni tarpeeksi usein, niin säilynevät vielä vuosia!"


" Me olemme moderni nuoripari. Sisustamme edullisesti ja kierrätämme. Eihän kierrätys toki niin muodikasta täällä Pekingissä ole, mutta me olemme tiedostavia, uuden polven edustajia!"


"Voi minkä ihanuuden kauppakadulla tänään näinkään. Kiinnitin huomioni siihen täkkiin, vaikken mitään täkkiä ollut edes etsimässä. Kuosissa raikasta limeä ja keltaista, yhdistettynä rauhalliseen valkoiseen taustaan, kukkia taisi olla. Koko täkki toi mieleen jonkin ulkomaan tyylin. Seuraavan kerran täkkiä ostaessani menen katsomaan josko vielä tämä ihanuus siellä kaupassa olisi. Eikä maksanut paljoa, 30 yania! (n.3€). "

9 comments:

 1. Hehee!

  Nuo Maon aikaiset ovat ihania oikein tosissaan.

  ReplyDelete
 2. Ja tuota pirteaa ulkomaankuosia loytyi kesalla markkinoilta taaltakin, miniminikokoisille mekkoina..

  ReplyDelete
 3. Mulle kelpais noi tylsät peitot!

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
 4. Kyllä ihastuin minäkin ruusuisiin, mitä kauhtuneempi niin sitä varmasti parempi ;) Näin se suomalainen läikähdys tavoitti sielläkin asti, mukava yllätys :)

  ReplyDelete
 5. Liivia, olen vaivihkaa yrittänyt katsella täkkimyyjien takahyllyjä, mutten valitettavasti ole vielä sellaista löytänyt, mutta olen vakuuttunut että jossain noita vielä myydään. Sopisi viehkosti mökille!

  Pikkujutut, olin hieman yllättynyt kun tänne muutettua aloin bongata samaista kuosia ties missä, vaihtelevalla menestyksellä kopioituna.

  Lempi, taitavat olla monen eurooppalaisen makuun.

  Parolan asema, ruusut ja perhoset ovat täällä pop, ovat vissiin aina olleet ja tulevat olemaan. Ja paljon löytyy kauhtuneita.

  Mizyena, se oli yrityskin.

  Maiku, kiitos.

  ReplyDelete
 6. Ihana postaus, naurattaa ääneen :D Täällä botswanassa ihmettelin aluksi, kun ihmiset näytti OSTAVAN niin älyttömän paljon täkkejä näistä kiinakaupoista. Tienposket väärällään täkkipakettejaan kantavia tyyppejä, kaikissa ikäryhmissä. Sitten selvisi, että hehän vain vaihtavat kortteeria. Täällä on nimitätin tapana, että "I just take my blanket" ja jään yöksi.

  ReplyDelete
 7. Savu, herttaisen yksinkertaista, "I just take my blaket". Meikäläiset kun jäävät yökylään on siitä spvittava hyvisä ajoin etukäteen, perheellä on mukanaan valtavat kassit ja sitten yritetään olla mahdollisimman vähän vaivaksi. Nyt julista kaikille, että meille saa tulla yöksi kepeästi "I just take my blanket" -menetelmällä, myös makuupussit käy.

  ReplyDelete