Thursday, April 2, 2009

Kuume nousussa!

Sillä me lähdemme matkalle!Tavarat on jo pakattu, kaikki tarvittava luullakseni muistettu ja huomenna lounaan jälkeen nappaan lapset koulusta ja miehen töistä ja suuntaamme maan puoliväliin Shanghaihin.
Siellä lienee jo hieman lämpöisempää, joten muutama ilmastointilaite ei liene pahitteeksi. Ja jo täällä Pekingissä olen oppinut pitämään aina mukanani omaa vesapaperirullaa, joten ne olen pakannut, kuten myös petivaatteet. Mies väitti hotellin olevan paremmasta päästä, mutta mitä sekin tarkoittaa? Minä haluan nukkua kuin kuningatar, vaadin parasta.


Yksi varaikkuna ei koskaan ole pahitteeksi. Kolmen riehahtavan lapsosen kanssa liikkuessa vahinkoja sattuu...Näitä kuitenkin vielä harkitsen. Lieneekö Shanghain kaupoissa askartelupaperia, lapsille iltapäivän siestalle viihdykkeeksi, miehen ja minun mennessä kauneusunillemme? Ja onhan kaupunki toki rannalla, mutta miten on juomaveden kanssa, ehkei kuitenkaan yhtä herkullista Nestleä kuin Pekingissä.

Aiva on jännät paikat. Kolme yötä matkalla ja kaikki pitäisi ottaa huomioon! Olenko unohtanut jotain?

Hyvää viikonloppua!

15 comments:

 1. Hyvää matkaa Vilijonkkalaiset! Ja ensi viikolla taas kokoustamaan seuraavaa matkaa. :D

  ReplyDelete
 2. Minkäs kuorman päälle aiot itse asettua loikoilemaan ja taivaan pilviä tai pilvettömyyttä kuvailemaan, koska enpä usko sinun kamera kaulassa polkijaksi alkavan? Vai olikos jonossa yksi motoroitukin menopeli? Niin tai näin: Rentouttavaa viikonloppua. Kuvia taas odottelen. Lissu

  ReplyDelete
 3. Hauskaa matkaa! Jätä nuo pullot pois ne painavat liikaa.

  ReplyDelete
 4. Kauneusunia silmällä pitäen ota mukaan semmonen musta naamio, silkkiä tms.
  Niin ja herätysklo.

  ReplyDelete
 5. Hyvaa matkaa! Ihania kuvia, uskomatonta miten paljon kyytiin aina mahtuukin

  ReplyDelete
 6. Vähällä pärjää yhtä hyvin, mutta seura tekee kai kaltaisekseen ;-)

  Aivan hulvattomia kuvia!

  Hyvää ja nautinnollista matkaa!

  ReplyDelete
 7. Hyvää matkaa! Jos jotain unohtui, sitä luultavasti Shanghaista saa...

  Me tulemme sitten päivän perässä, lähdemme reissuun lauantaina.

  ReplyDelete
 8. Oikein hyvää lomaa!
  Shangaissa (kuten täällä Hangzhoussakin) on tällainen koleahko keli. Tänään sataa vettä :-( Lämmintä noin 15-astetta, mutta ei se varmaan huonommaksi enää voi muuttua ;-)

  ReplyDelete
 9. Shanghai on huippumoderni ja valtavan suuri kaupunki verrattuna Pekingiin. Jos jotain puuttuu niin kaikkien "mall`ien äidistä" se löytyy. Kevät on kyllä ollut sielläkin myöhässä, lieneekö ilmastonmuutos syynä? Joka tapauksessa hulvattoman mukavaa matkaa.Kuvia ja selostusta me lukijat jäämme innolla odottamaan.

  ReplyDelete
 10. Aikamoisia tavaramääriä siirtyy kolmella pyörällä. Tuon vesipullokuskin kanssa en haluaisi vaihtaa paikkaa. Ja alamäessä on jarrut syytä olla kunnossa! Hauskaa matkaa!

  ReplyDelete
 11. Kyllä olet ihmeiden maassa. Olen aivan soikeana näistä kuvista taas.

  ReplyDelete
 12. Ihania kuvia! Toivottavasti Shanghain matka oli mukava!

  ReplyDelete
 13. Mietin mitä poliisisetä sanois kun menis noin varustautuneena polkemaan vaikkapa Hesaan:D
  Nää on ihan hulvattomia kuvia (tai lasteja...):))

  ReplyDelete
 14. Tervehdys Algeriasta. Tosi hauskoja juttuja sinulla. Tulin toivottamaan hyvää matkaa, noilla kulkuvälineillä tuskin kolmessa päivässä selviätte takaisin :)

  ReplyDelete
 15. voi hyvanen aika. eilen tulin bangkokista kotiin ja meidan koneessa oli iso ryhma kiinalaisia.
  he olivat hurjan aanekkaita, sylkivat lattialle (uusi kaunis lentokentta), tupakoivat vaikka se oli kielletty koko kentalla (lentokenttavirkailijat olivat aivan paniikissa). he tonivat ja huusivat kokoajan. nyt alan vahan ymmartamaan. jos kiinassa on sellaisia ihmisia voi hyvanen aika.
  siina tarvitaan jo aika paljon zenia.
  pia

  ReplyDelete