Friday, March 7, 2008

Peking, kontrastien kaupunki /Beijing, town of contrasts

Takaisin kotona Pariisissa, aikaerosta sekavana, mutta mieli tyytyväisenä. Intoa puhkuen valmiina uuteen päivään, kolmanneksi viimeiseen ranskalaiseen perjantaihin. Kuvat kertokoot tarinaansa.6 comments:

 1. huih, jännittävää! Mahtava tuo ensimmäinen kuva, siihen sisältyy niin paljon. Varmasti Peking on ihmeellinen kaupunki uutta ja vanhaa, ja niin erilaisessa kultuurissa.
  Myös tuo sotku johtoja on hillitön.Miten voikin olla totta!
  Paljon paljon kevät terveisiä sinne Pariisiin! Suurella mielenkiinnolla seurailen tulevaa matkaanne ja siihen valmistumista.

  ReplyDelete
 2. Jännittäviä muutoksen aikoja elelette -ihanaa, mutta ihan varmasti rankkaakin aikaa, kun pitää koko koti pistää pakettiin ja jättää sinne muodostuneet ystävyyssuhteet. Onneksi on netti:)

  ReplyDelete
 3. Voi miten jännittävää! En ole ikinä ollut Kiinassa, vaikka siitä näitkin unta. (Kuolen nauruun, toivottavasti ei ollut sentään painajainen!). Eli elän teidän mukana kaukomailla.

  Kuvissa on tunnelmaa. Ihan oikeasti mua jännittää.
  Voimia muuttoon.

  Lupaan käyttäytyä paremmin unissasi seuraavan kerran. Jos yhtään lohduttaa niin oikeasti en osaa edes ajaa autoa:)

  ReplyDelete
 4. Tervetuloa takaisin!Näiden kuvien myötä palautui kyllä mieleen yhtä ja toista Pekingistä.

  Mukavaa loppuaikaa Pariisissa ja sujuvaa muuttoa!

  ReplyDelete
 5. Makeita kuvia ja tosi kiva, kun taas takaisin linjoilla. Kiitos kommentista blogissani. Jään odottamaan mahdollisia kuulumisia reissustanne. :)

  ReplyDelete