Monday, March 17, 2008

Eräs vapaapäivä / A Sunday in Beijing

Puistovierailu muutaman viikon takaa.


Hauskaa ja hassua, pallokelluntaa uima-altaalla, hieman erilaista talviuintia. Punatakkiset ovat Vilijonkan kaksi nuorimmaista. Tällainen pitäisi saada mökillekin! Lapset palloon ja narulla kiinni rantakoivuun.


Pilkkimistä pekingiläisittäin. Kahdella eurolla ongintaoikeus puoleksi tunniksi ja mötikkä matotaikinaa.


Saaliin sai omakseen ja muovipussissa kotiin. Tänne palaan. Ajatelkaas, itse ongittuja kultakaloja.

13 comments:

 1. Edith, hyvä kun kelpasi! Ja kiitos nauruista, aikaahan on, kunhan vain muistaisi sen aina. Varmaan kannattaa laittaa hyllyt odottamaan valaistumista näkyvään ja hankalaan paikkaan, niin löytävät lopullisen sijaintinsa nopeammin.

  ReplyDelete
 2. Haluan elää omassa kuplassani!
  Hieno idea.

  ReplyDelete
 3. Joo, meilläkin on tuo jokiranta! Voisin hyvinkin kuvitella sitovani meidän kolme rantahaapoihin ja kupliinsa kellumaan. Siis just niiden yliaktiivisten hetkien purkamiseen sopiva juttu!

  Ja kultakalateema jatkuu ;-)

  ReplyDelete
 4. Hauska idea tuo kultakalojen onkiminen... Ja juu, voin kuvitella sinut siella kalojen vieresta ideoimassa ;o)

  ReplyDelete
 5. No jopa!
  Kupla mullekin, mutta sen täytyisi olla kyllä tosi hyvin sidottu kiinni. Ja jo alkaisi onkiminen kiinnostaa minuakin, jos kultakaloja saisi!
  Syövätkö ne siellä niitäkin, vai akvaarioonko?

  ReplyDelete
 6. Olen lukenut pojasta, jonka oli pakko elää kuplassa terveydellisistä syistä. Mutta tuollainen tilapäinen kuplassa olo on varmaankin hauskaa. Kuinka siellä ilma riitti? Saisikohan Etolasta kuplan kesäksi tuohon pihalätäkköön? Otan selvää.

  ReplyDelete
 7. Ihanat kuplat. Meillekin kelpaisi hyvin niin äidin rentoutumiseen kuin lasten ylikierrosten tasaamiseenkin. Eikö siellä tullut kylmä?

  ReplyDelete
 8. Voi vautsi miten huisin hauskan näköistä tuo kuplassa kellunta! Oliko niitä kuplia vain lapsille vai pääsikö sinne aikuisetkin? Oliko niissä joku ilma-aukko, vai oliko oleskeluaika jotenkin rajoitettu hapen vuoksi?

  Rationaalinen typerä aikuinen miettii jotain hapen riittävyyttä, lapsille se ei varmaan tule mieleenkään, vaan nautinto on täydellisen vapaa!

  ReplyDelete
 9. Siistii! Tahtoo kans kuplaan kellumaan. :)

  ReplyDelete
 10. Kuplaan pulahdettiin vetoketjusta ja samalla sinne puhallettin koneella lisää ilmaa. aikarajoite oli kymmenen minuuttia, johtuiko jonosta vai ilmasta, ei aavistustakaan. Alla oleva vesi ei taatusti montaa astetta plussan puolella ollut, mutta meidän kuumakallet riisuivat takkinsa puolivälissä. Hauskaa tosiaan tuntui olleen. Esikoinen ei jostain syystä uskaltautunut mukaan, ehkä ensi kerralla.

  ReplyDelete
 11. Kiitos, nämä tunnelmapalaset piristävät arkista työpäivää täällä Suomessa.

  ReplyDelete
 12. Kuplia kans !!! Olen vannoutunut The Prisoner -fani, nämähän on aivan kulttijuttu. Ja Soap oli kanssa pop.

  Jeeeeeeee !

  =D

  ReplyDelete