Friday, March 21, 2008

Kauan kauan sitten.../ At the time I didn't even know I was pregnant


...tein tämän. Tarkalleen yhdeksän ja puoli vuotta sitten. Kokeilevan kankaanpainon kurssi ja sen viimeinen tehtävä: täkki. Höyhen- ja sulkakausi meneillään, pehmeää puuvillaa valmiiksi varastossa. Valmista täkkiä loppukritiikissä esitellessäni tuumasivat opiskelutoverini, että sehän on vauvantäkki! Oletko raskaana? Täkkiä tehdessäni en ollut, mutta sen valmistuttua olinkin.


Muutto on hauskaa, sillä omaisuuttaan paikasta toiseen siirrellessä esiin putkahtaa esineitä menneisyydestä. Muistoja tilanteista, hulvattomista ihmisistä, opituista ja sittemmin unohdetuista taidoista! Voih kuinka viisas ja taitava olisinkaan jos kaiken muistaisin!

5 comments:

 1. Tuo on aivan totta, että muuttaessa tulee eteen esineitä menneisyydestä, kuvia, muistoja. Osa on mieluisia, joskin unohdettuja. Osa aktiivisesti unohdettuja muista syistä...

  Olen käynyt läpi juuri saman, ja toinen vielä edessä keväällä/kesällä. Kävin läpi haikeudella joitain tavaroita ja muistoja. Toisia pikakelauksella haluten unohtaa taas kaiken. Osan roskiin heittäen syystä tai toisesta.

  Tiedän mistä puhut :)

  ReplyDelete
 2. Kaunis muisto, kaunis täkki.
  Hyvää pääsiäistä.

  ReplyDelete
 3. Taidetäkki! Ken tuon alla on nukkunut, on varmasti tavallista luovempi tyyppi!

  ReplyDelete
 4. Tosi kauniita nuo höyhenkuvat, unelmoivia ja keveitä.

  ReplyDelete